Ana SayfaEkonomiTavuk Devi Net Konuştu! Satış Söz Konusu Değil

Tavuk Devi Net Konuştu! Satış Söz Konusu Değil

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Keskinoğlu, BRF’nin şirketi satın alacağına yönelik çıkan haberleri yalanladı. Açıklamayı şirketin yönetim kurulu başkanı yaptı.

Brezilya’da faaliyet gösteren BRF, Türk tavuk devi olan Banvit’i 470 milyon dolar karşılığında satın almıştı. Bu satın alma sonrasında ise BRF’nin Keskinoğlu markasını da alacağına dair haberler gündeme düşmüştü.

Basında çıkan “BRF tavuk devi Keskinoğlu’nu satın alacak” haberlerine yönelik açıklama en yetkili ağızdan geldi. Fevzi Keskinoğlu tarafından yapılan açıklamada çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı ve şirketin satışına yönelik bir planın söz konusu olmadığı ifade edildi.

Fevzi Keskinoğlu açıklamasında şirketin geçen yılı bir milyar 150 liralık ciro ile kapattığını bildirdi. Bu yıl 54. Yılında olan Keskinoğlu markasının dünya pazarında 70’in üzerinde ülkede satıldığının altını çizen Fevzi Keskinoğlu, tüm faaliyetlerinin hassas ve şeffaflık ilkesi çerçevesinde yürütüldüğüne vurgu yaptı.

Basında çıkan Keskinoğlu’nun satılacağına dair haberler için “İddialar gerçeği yansıtmıyor” diyen Fevzi Keskinoğlu, bu yıl içerisinde bu yönde bir planın olmadığını, 2017’de kurumsallaşma adına yeni adımlar atılacağını ve bu noktada şirket yönetimine alanlarında profesyonel kişilerin dahil edildiğini bildirdi. Açıklamada dikkat çeken diğer bir ayrıntı ise Fevzi Keskinoğlu’nun “Keskinoğlu yüzde yüz Türk sermeyeli bir şirkettir” ifadeleri oldu. Bu kapsamda sektöre öncü olduklarını belirten Keskinoğlu, 2017 yılında yeni yatırımların yapılacağının sinyallerini verdi. Bu yılki hedeflerinde büyümeye işaret eden açıklamada “Yatırımlara odaklanarak faaliyetlerimize devam edeceğiz” ifadeleri yer aldı.

Bu hedefler ve planlar doğrultusunda 2017’deki çalışmalarını sürdüreceklerini söyleyen Fevzi Keskinoğlu, “Bunların haricindeki tüm iddialar ve haberler, gerçeği yansıtmamaktadır” dedi. çıkan haberlerin spekülatif olduğunun altını çizen yönetim kurulu başkanı, bu haberlere itibar edilememesini de istedi. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.