Ana SayfaEkonomiBezos’un Kasası 80 Milyon Dolara Yükseldi

Bezos’un Kasası 80 Milyon Dolara Yükseldi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Online alışverişin en önemli isimleri arasında yer alan Amazon’un kurucu ismi Jeff Bezos kişisel servetine servet ekledi. Bezos’un serveti 80 milyar dolarlık sınırı aştı.

Online ticarette aranan isimler arasında ilk sıralarda bulunan Amazon, kurucusun milyon dolarlar kazandırdı. Şirket hisseleri son günlerde hızlı bir yükselişe ev sahipliği yaptı. Bu yükseliş şirketin kurucusu Jeff Bezos’un servetine milyon dolarlar ekledi. Kasasına giren dolarlar sonrasında dünyanın sayılı zenginleriyle yarışta bir adım öne geçen, Jeff Bezos hisselerdeki yükseliş aynı hızla devam ederse dünyanın en zengin insanı olacak.

Şirkete ait hisselerin değeri piyasanın beklentisinden daha fazla arttı. Kısa bir zaman diliminde gerçekleşen değer artışı Jeff Bezos’ın servetinin 80 milyon dolarlık sınırı aşmasını sağladı. Şirket sahibi Jeff Bezos’un 53 yaşındaki sahibi de böylelikle dünyanın en zenginleri arasına girmeye aday oldu.

Servetine Sadece 5 Yılda 62 Milyar 200 Milyon Ekledi

Dünyanın en zengin insanı olarak ilan edilen Bill Gates’in servetini geride bırakmaya aday olan online alış veriş devi Amozon’un kurucusu Jeff Bezos, sadece 5 milyon doları daha kasasına koyarsa dünyanın en zengin unvanını alacak. Bill Gates’i tahtından indirmeye bir adım kala Bezos gelişmelerden memnun! Jeff Bezos’un geçen 5 yıllık süreçteki kazancı 62 milyar 200 milyon dolar olarak tespit edildi. Ticaret devinin senelik kazancıysa 10 milyar doları aşıyor. Bezos’un en kısa sürede dünyanın en zenginleri listesinin ilk sırasına oturacağı ifade ediliyor.

Bloomberg tarafından belirlenen Milyarderler Endeksi, Bezos’un servetiyle giyim sektörünün lideri Zara’nın sahibi Amancio Ortega’nın servetinin aynı seviyede olduğunu gösteriyor. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.