Ana SayfaEkonomiSon Dakika: Benzine İndirim Geliyor!

Son Dakika: Benzine İndirim Geliyor!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Hayatımızın en önemli bir bölümünü kapsayan ulaşım sorunu daha kısa sürede çözümlemek için toplu taşıma araçlarını kullanmak yerine özel araç kullanmayı tercih eden kişilerin en çok şikâyet ettiği konuların başında akaryakıt fiyatları geliyor. Hem trafik sorununa katlanmak zorunda kalan hem de yüksek akaryakıt fiyatları ile başa çıkmak zorunda olan araç kullanıcılarına müjdeli haber sonunda geldi. Kredi kartlarının ekstre dönemlerine göre yaşamayı hayat felsefesi haline getirmiş kişilerin kredi kartlarını en çok kullandıkları alanların başında akaryakıt alışverişleri geliyor. Kredi kartından akaryakıt alımı o kadar yükselişe geçti ki geçtiğimiz yıl akaryakıt istasyonlarında gerçekleşen harcamaların 51 milyar liradan fazlası kart ile gerçekleşti. Bu konudan mustarip olan ve yüksek fiyattan şikayetçi olan kişilere güzel haber Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası’ndan (PÜİS) geldi. Araç kullanıcıları için sevindirici olan uygulamanın yarından itibaren başlaması bekleniyor.

İndirim Yarın Başlıyor

PÜİS tarafından yapılan açıklamaya göre 03 Mayıs 2017 tarihinden itibaren rafineri çıkış fiyatlarında değişiklik yapılması beklendiği için benzin fiyatında da değişiklik yapılacak ve bu tarihten itibaren geçerli olacak.

11 Kuruş İndirim Geliyor

PÜİS’in resmi twitter hesabından yapılan açıklamaya göre rafineri çıkış fiyatlarındaki beklenen değişikliğin 3 Mayıs 2017 tarihi itibari ile benzin gurubunda 11 kuruşluk farklılığa neden olması bekleniyor. Yetkililerin yaptığı açıklamaya göre değişiklik sadece benzin gurubunda görülecek, motorin grubunda ise herhangi bir fiyat değişikliği beklenmiyor. Vatandaşlar gerçekleştirilecek indirimden bu tarihten itibaren faydalanabilecek.

 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.