Ana SayfaDiğer İş İlanlarıÇaykur Mevsimlik İşçi Alımı Başvuruları Başladı!

Çaykur Mevsimlik İşçi Alımı Başvuruları Başladı!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü fabrikaları tarafından daha önce mevsimlik işçi alımı yapılacağı açıklanmış ancak başvurular ertelenmişti. Bugün itibariyle başvuruların başladığı belirtildi. 

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından birkaç ay önce 500 bin kadar mevsimlik işçi alımının gerçekleştirileceği belirtilmişti. Bunun ardından sabah erken saatlerinde alımların yapılacağı belirli illerde uzun kuyruklar oluşmuş, sonrasında yapılan bir açıklama ile bilinmeyen bir sebepten dolayı alımların ertelendiği belirtilmişti. Bu durum sabah erken saatlerde kuyruğa girmiş olan vatandaşların tepkisini çekmişti. Aradan geçen birkaç ayın ardından ÇAYKUR tarafından yeni bir açıklama daha yapıldı ve mevsimlik işçi alımları için başvuruların başlatıldığı belirtildi. 

500 bin adet mevsimlik işçi alımı için sabahın erken saatlerinde uzun kuyrukların oluştuğu tespit edildi. Personel alımı için sadece erkek adayların değerlendirmeye alınacağı öğrenildi. Gerekli şartlar başvurular ile birlikte açıklandı. Erkek adayların en az ilkokul mezunu olmaları gerekirken engelli ve eski hükümlü olmamaları gerekiyor. Alımların birkaç ilde yapılacağı açıklanmıştı. Bunun üzerine başvuru yapacak olan kişinin alımın yapılacağı ilde ikamet etmesi gerekiyor. Başvurular Trabzon, Rize, Artvin ve Giresun İŞKUR müdürlüklerinden mesai saatleri içerisinde yapılabilecek. Başvurular internet üzerinden de yapılabilecek. 18 Mayıs 2017 tarihine kadar başvuruların devam edeceği açıklandı. 

Sabah erken saatlerde başvuruların başladığı ve yoğun bir ilgi ile karşılandığı yetkililer tarafından açıklandı. Başvuruların 10 gün boyunca devam etmesi planlanırken 10 günlük sürenin sonunda ne kadar başvurunun yapılacağı merak konusu haline geldi. Sonuçlar sonrasında noter huzurunda yapılacak bir çekiliş sonrasında belirlenecek ve ardından belirlenen kişilerin iş başı yapmaları sağlanacak. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.