Ana SayfaGündemDenizbank'tan Çiftçilere Özel Kampanya!

Denizbank’tan Çiftçilere Özel Kampanya!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

14 Mayıs çiftçiler gününe özel bankalar tarafından çeşitli çalışmaların yapılması planlanırken Denizbank bu konuda özel  kampanyalar hazırladığını açıkladı. 

14 Mayıs Çitçiler günü olarak kabul görmüşken bankalar bu konuda çiftçileri rahatlatmak için çeşitli hizmetler vermeye devam ediyor. Denizbank tarafından yapılan son açıklamaların ardından bu güne özel olarak yenilikçi ve özel kampanyaların hazırlandığı ifade edildi. Denizbank tarafından hayata geçirilen kampanyaların çiftçinin yüzünü güldürmesi beklenirken ülkemizde çiftçiliğin büyük önem taşıdığı düşünüldüğü zaman pek çok kişinin yüzünün bu kampanyalar sayesinde güldürüleceği ifade edildi. Kampanyanın mayıs ayı boyunca aktif bir şekilde devam etmesi planlandı. 

Ülke nüfusunun neredeyse yarısının çiftçilik ile uğraştığı ve geçimini bu sebeple kazandığı düşünüldüğü zaman yapılacak kampanyaların ülkenin büyük bir kesimini etkilemesi planlanıyor. Denizbank tarafından yapılan açıklamalar sonrasında tarımsal kredi ve sigortalar üzerinde avantajlı olacak şekilde faiz oranları ve faiz indirimlerinin gerçekleştirilmesi planlandı. Bu sayede çiftçilerin tarımsal kredilere daha kolay ulaşabilecekleri gibi ürünlerini de çok uygun fiyatlara sigortalayabilecekleri öğrenildi. Çiftçilere verilen Üretici Kartı tarımsal konulu alışverişlerde ilk kez kullanılabilecek ve bu alışverişlerden ciddi oranlarda indirimler sağlanabilecek. Üreticilerin mayıs ayı boyunca tüm Denizbank şubelerinde yapacakları görüşmeler sonrasında ayrıcalıklı hizmetlerden yararlanma imkanlarına sahip olacakları belirlenmiş oldu. 

Banka yetkilileri tarafından yapılan açıklamalar sonrasında üreticilere her anlamda yardımcı olabilmek ve destek sağlayabilmek için büyük çaplı bir çalışma içerisine girdiklerini ifade ettiler. Bankanın çiftçi portföyünün geniş olması sebebiyle çiftçilerin düzenlenen kampanyadan son derece memnun kaldıkları belirlendi. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.