Ana SayfaGündemBooking.com Yetkilileri İle Görüşme Başladı

Booking.com Yetkilileri İle Görüşme Başladı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bir süredir ortaya çıkan booking.com sitesi krizi için sorunların çözülmesi için görüşmelerin başlatıldığı ortaya çıkarken ilk görüşmeyi Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi üstlendi. 

Turizm sitesi olarak hizmet veren booking.com uzun bir süredir tatilcilerin en çok tercih ettiği uygulamalar arasında yer almaya başlamıştı. En uygun fiyatların karşılaştırmasını yapan sitenin kısa sürede milyonlarca kişi tarafından ziyaret edildiği konuşulmaya başlanmıştı. Bunun ardından yapılan değerlendirmeler sonrasında Türkiye’de faaliyet gösteren sitenin kapatılmasına karar verildi. Haksız rekabet suçlamalarının gündeme getirilmesi aynı zamanda çeşitli tartışmaları da beraberinde getirdi. Bu durum karşısında sitenin faaliyetleri mahkeme tarafından verilen karar sonrasında durduruldu. 

Sitenin tekrar faaliyete geçmesi için çeşitli tartışmalar devam ederken Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’ye konu hakkında bir soru yöneltildi. İlgili sitenin yetkilileri ile arada bir görüşme yapıp yapılmadığı konusunda yöneltilen sorular karşısında Nihat Zeybekçi bir görüşmenin yapıldığını açıkladı. Açıklamalarında ‘Bu konuda arkadaşlarımız arasında bir görüşme yapıyoruz. Şimdi arkadaşlarımız konuyu takip ediyor’ ifadelerini kullandı. Sorunun çözüme kavuşup kavuşmayacağı merak konusu haline gelmişti. Bunun ardından çözüm soruları karşısında ‘Biz çözüm makamıyız. Bu sorunu en doğru şekilde ortadan kaldırmamız gerekiyor. Ancak davamızda haklı olduğumuzu ifade edelim. Ortak bir çözüm yolu bularak beklentileri karşılayacak bir çözüm yolu bulmak istiyoruz’ ifadelerini kullandı. 

Booking.com tarafından Türkiye pazarında tekrar faaliyette bulunabilmek için birtakım taleplerin ortaya konduğu ifade edilmişti. Bunun ardından görüşmelerin hala devam ettiği ve henüz net bir kararın alınmadığı özellikle bildirildi. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.