Ana SayfaBanka İş İlanlarıT-Bank Personel Alımları Yapıyor!

T-Bank Personel Alımları Yapıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Ülkemizin ticaret ve sanayi sektörü kapsamında öncü hizmetlerini sağlayan ve Türkiye genelinde 33 adet şubesi bulunan T-Bank’ın 90 yılı kapsayan bir deneyimi mevcut. Bu süreçte müşterilerinin ihtiyaçlarına hızlı ve özel çözümler üreten T-Bank, aynı zamanda kadrosunu da sürekli olarak büyütüyor.

Hizmet ağını sürekli genişleten T-Bank “Genel Başvuru” başlığı altında banka iş ilanı yayınladı. Bankanın Genel Müdürlük ya da Şubelerinde çalışmak, ilana başvuruda bulunmak isteyen bireyler için banka ilerleyen dönemlerde oluşabilecek açık kadrolar için ilan oluşturdu. Banka başvuru yapan adayların niteliklerini değerlendirmeye alıp, uygun pozisyonlar oluşması halinde bireylerle iletişme geçeceğini açıkladı.

Genel Başvuru ilanına başvuru yapacak adayların çalışmak istedikleri bankacılık sektöründeki alanı, varsa deneyimlerini, yaşlarını, kullandığı programlardan konuştuğu dile kadar ayrıntılı bir şekilde yazması avantaj olacaktır.

T-Bank yayınladığı banka iş ilanına başvuru yapacak adaylara bazı kriterler sunmuştur. Bunlar biri adayların kurumu değerli kılan şeyin kurum çalışanları olduğunu bilmeleri istenmektedir. Başvuru yapacak adayların kendi yöneticilerini yetiştirmeyi amaç edinmeli, önemli eğitim yatırımları yapabilmelidir. Adaylardan butik yapılanma sayesince verimli iş süreçlerini yakalayabilmiş, buna ek olarak etkin kurum içi iletişimleri kuvvetli olmaları istenmektedir. Sosyal etkinliklerin çalışmalar dışında da birbiri ile bütün olduğunu söyleyen T-Bank, tecrübeli ve uzman olmak, dinamik bir ekibin üyesi olmak isteyen adayların başvurularını değerlendirmeye alacaktır.

Sürekli ve tam zamanlı istihdam edilecek adaylar için herhangi bir deneyimlilik istenmemiştir. En az ön lisans mezunu adayların başvurularını değerlendirmeye alacak olan T-Bank, yüksek lisans ile doktora öğrencilerinin de başvurularını değerlendirecektir.

Banka personel alımı için son başvuru tarihi ise 20 Mayıs 2017 Cumartesi günüdür.

T-Bank tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/turklandbank-genel-basvuru-1717518? 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.