Ana SayfaKredilerİş Bankası'ndan 48 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi!

İş Bankası’ndan 48 Ay Vadeli İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye İş Bankası 48 ay vadeli anında ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor.

Türkiye İş Bankası anında ihtiyaç kredisi imkanından yararlanmak için banka müşterilerine bşrden çok başvuru yapmak için imkan tanımıştır. Bunlar biri bankanın internet şubelerinden, diğeri İşCep’ten diğer bir başvuru kanalı ise bankanın şubelerine gidip gerçekleşmektedir. Banka şubesine gidip vakit kaybı yaşamak istemeyen müşteriler ilk iki başvuru kanalından birini tercih etmektedir.

48 ay vadeli ihtiyaç kredisi kapsamında bankanın uyguladığı faiz oranları yüzde 1,29 ile yüzde 1,35 arasında değişiklik göstermektedir. İhtiyaç kredisi faiz oranları müşterinin alacağı kredi miktarına ya da tercih edeceği vade süresine göre değişmektedir. Maksimum 25 bin Türk Lirası değerinde anında ihtiyaç kredisi imkanı sunan banka, çeşitli ödeme seçenekleri de sunup, onaylanan krediler için talep edilen kredileri anında bireylerin hesaplarına göndermektedir.

Müşterilerin şubeye gitmelerine gerek kalmadan yararlanabildiği Türkiye İş Bankası anında ihtiyaç kredisi için bireyler 7 gün 24 saat boyunca başvuru yapabilmektedirler. Banka alınan kredi karşılığında belli bir oran dahilinde müşterilerinden kredi tahsis ücreti de almaktadır. Kredi tahsis ücreti bireylerden bir seferlik olmak üzere alınıp, kredi miktarının binde beşine tekabül etmektedir. Kredi tahsis ücretine yüzde 5 oranında aldığı BSMV (Banka Sigorta Muamele Vergisi)’yi dahil etmeden hesaplayıp, sigorta primlerini ise 35 yaşındaki bir müşterisini baza alarak ortalama bir hesap sunmuştur. Sigorta tutarları kredi alan kişinin yaşına, aldığı kredi miktarına ya da kredi vade süresine göre farklılık göstermektedir.

48 ay vadeli 10 bin Türk lirası tutarınada Türkiye İş Bankası anında ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyen müşterilerin aylık ödeyecekleri kredi faiz oranı yüzde 1,29’dur. Aylık kredi ödemesi 296,72 Türk Lirası olup, geri ödenmesi gereken toplamdaki kredi miktarı ise 14 bin 244,96 Türk Lirasıdır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.