Ana SayfaDiğer İş İlanlarıİŞKUR'dan Müjdeli Haber Geldi! 146 Bin 530 Personel Alımı Daha Yapılacak!

İŞKUR’dan Müjdeli Haber Geldi! 146 Bin 530 Personel Alımı Daha Yapılacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

İş arayan vatandaşlar ile işveren işletme sahiplerini bir araya getiren Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), 2017 yılında 404 bini aşan rakamlarda vatandaşı iş sahibi yaptı. Resmi gazetelerde yayınlanan haberlere göre İŞKUR şimdi yine 146 bin 530 personel alımı yapacak. İŞKUR hangi personel alımlarını yapacak, İŞKUR personel alım başvuru ve detayları haberinizde…

İŞKUR personel alımları için İŞKUR’un internet sitesinden yahut bulundukları ilin il müdürlüklerine giderek gerçekleştirilebilecek.

Türkiye Geneli personel alımları gerçekleştiren İŞKUR, bahçıvandan kuaföre, bekçiden bilgisayar teknikerine, aşçıdan avukata kadar 146 binden fazla alım yapıyor. İnternet sitesinden başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar İŞKUR İl Müdürlüğü aracılığı ile sisteme girmeleri ve üye olmaları gerekmektedir. Sonrasında ise kendilerine uygun pozisyonlara başvurularını gerçekleştirebilmektedirler. İşsiz vatandaşlar, internet sitesinden özgeçmişlerini kaydettikten sonra kişisel bilgileri ile uyumlu olan açık iş ilanlarına direkt olarak ulaşabilmektedirler. Sitede yurt için ve yurt dışı olmak üzere tüm iş ilanları mevcut olup, işveren sahipleri ile direkt olarak iletişim kurmak mümkündür.

İŞKUR Rekor Sayıya Ulaştı!

14 Mayıs Pazar günü ile 24 Mayıs Çarşamba günü tarihleri arasında vatandaşlara istihdam olanağı sağlayan İŞKUR, istihdam için aracı olduğu kişi sayısı ile rekor kırdı. 1 Ocak ile 14 Mayıs tarihleri arasında 370 bin 536 işsiz vatandaşa istihdam imkanı sağlayan İŞKUR, 24 Mayıs tarihi itibari ile birlikte 2017 yılındaki istihdam ettiği kişi sayısı 404 bin 300 kişiye kadar ulaştı. Bunun sonucunda 10 günlük süreçte 33 bin 764 bin kişi İŞKUR aracılığı işe başladı.

Gıda Bakanlığı 2 Bin 700 Personel Alımı Yapacak!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesinden istihdam etmek için 2 bin 700 personel alımı yapacağını duyurdu. 2 bini Bakanlıkta, 500’ü Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği’nde ve geriye kalan 200’ü ise Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nda istihdam edilecek.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.