Ana SayfaKredilerVakıf Katılım Bankası Tüketici Finansmanı Başvurusu ve Detayları

Vakıf Katılım Bankası Tüketici Finansmanı Başvurusu ve Detayları

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ülkemizde katılım bankacılığı sektöründe hizmet veren Vakıf Katılım Bankası, müşterilerinin nakit ihtiyaçları için uygun kar payı oranları ile tüketici finansmanı imkanı sunuyor.

Vakıf Katılım Bankası tüketici finansmanı kapsamında finansman almak isteyen bireylerin banka şubelerine gitmeleri gerekiyor. Finansman başvurusunda banka bireylerin bir takım belgeler talep ediyor. Bu belgeler bireylerin T.C. Kimlik Numaralarının yazılı olduğu kimlik cüzdanı ya da sürücü belgesi, kredi başvurusu anında ikamet ettikleri yerin belgesi ve aylık gelir durumlarına gösteren gelir dokümanlarıdır. Banka bireylerin gelir bütçelerine göre uygun ödemeli tüketici finansmanı seçenekleri sunuyor.

36 ay vadeye kadar ödeme seçenekleri sunan banka yüzde 1,62 oranından başlayan kar payları uyguluyor. 3 ile 12 ay arasında ödeme yapmak isteyen bireyler yüzde 1,62 oranında, 13 ile 24 ay arasında ödeme yapmak isteyen bireyler yine 1,62 oranında ve 25 ile 36 ay arasında ödemelerini gerçekleştirmek isteyen bireyler aylık yüzde 1,63 oranında kar payı uygulanıyor.

Banka bireylerin aldıkları tüketici finansmanı tutarının belli bir oranı kadar dosya masrafı ücreti talep ediyor. Bu ücret kredi tutarının binde beşine tekabül ediyor. 36 ay vadeli 10 bin Türk Lirası tutarında Vakıf Katılım tüketici finansmanından yararlanmak isteyen bir bireyin ödeyeceği dosya masrafı 50 Türk Lirası yapıyor. Banka bu ücrete BSMV ücretini dahil etmiyor. Vakıf Katılım Bankası, gerekli gördüğü durumlarda ise bireylerden ek belgeler ve kefil talep edebiliyor. Kefil talep edilen müşterilerin kefillerinin de aynı belgeleri başvurusu esnasında getirmeleri gerekiyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.