Ana SayfaBanka İş İlanlarıŞekerbank Mobil Satış Temsilcisi Alımları Yapıyor!

Şekerbank Mobil Satış Temsilcisi Alımları Yapıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Müşteri odaklı çalışıp hizmet ağını sürekli genişleten ve kadrolarını büyüten Şekerbank, kadrosunda bulunan açık Mobil Satış Temsilciliği pozisyonu için alımlar yapacağını duyurdu.

Şekerbank Mobil Satış Temsilcisi alımlarına başvuru yapmak isteyen adayların üniversitelerin 4 senelik eğitim veren bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir. Bölüm kapsamında kriter koyan banka adayların İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bölümlerinden mezun olmalarını istemektedir. Başvuru yapacak erkek adayların askerliklerini bitirmiş ya da muaf olmaları istenmektedir. Askerlik yapmak ile sorumlu olacak adayların başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır.

Takım çalışması gerektirecek olan Şekerbank’ın yayınladı banka iş ilanında adayların takım çalışmalarında başarılı, uyumlu olmaları istenmektedir. İnsanlarla olan iletişimlerin kuvvetli olunması, insanlara karşı güler yüzlü olunması ve  en önemli adayların kendilerine güvenmesi bankanın açık pozisyonu için olması gereken en önemli kriterlerdendir.

Adayların satış yeteneklerinin yüksek olması, insanları ikna etme yeteneklerinin gelişmiş olması gerekmektedir. 6 Farklı şehirde istihdam olanağı sağlayan Şekerbank, adayların şehirlerarası konaklamalı seyahat engellerinin bulunmamasını talep etmektedir. Adayların B sınıfı ehliyeti almayı hak kazanmış olmaları, aktif bir şekilde şehirlerarası araç kullanabilmeleri gerekmektedir. Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilecek adayları tercih edecek olan banka, adayları sürekli ve tam zamanlı olmak üzere istihdam edecektir.

Ankara, İzmir, Samsun, Adana, Bursa ve Eskişehir illerinde açık pozisyonları bulunan bankanın açık pozisyonlarına başvuru yapacak adayların ya bu illerde ikamet ediyor olmaları ya da edebilecek durumda olmaları gerekmektedir. Başvurular 3 Temmuzda sona erecektir.

Şekerbank tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/sekerbank-mobil-satis-temsilcisi-1784326?

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.