Ana SayfaKredilerEn Uygun İhtiyaç Kredisi Hangisi?

En Uygun İhtiyaç Kredisi Hangisi?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ülkemizde nakit ihtiyacı olan her kişinin ilk başvuracağı yerlerden biri olan bankalar tüketici (ihtiyaç) kredilerinde de müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. İhtiyaçlarınız için en uygun faiz oranı ile alınabilecek tüketici kredisinde taksit vadesi ise en fazla 48 aydır. Devlet tarafından belirlenen kredi vadeleri, zaman zaman değişebilmektedir. Aylık taksitli alabileceğiniz kredilerle ilgili banka faiz oranları ise şöyledir.

En Uygun İhtiyaç Kredisi Hangisi?

Özellikle kamu bankalarında düşük olan ihtiyaç kredisi faiz oranları, Ziraat Bankası’nda aylık %1,73’e kadar düşüyor. Bir başka kamu bankası olan Halk Bankası’nda kredi faizi aylık %1,78’e kadar düşmekte. Bunlara ek olarak son kamu bankası olan Vakıfbank’ın tüketici kredisi faiz oranı ise aylık %1,80- %2,10 arasında kredi tutarına göre değişiyor. Kamu bankalarının haricinde özel bankaların faiz oranlarına baktığımızda ise durum biraz farklı. Yapı Kredi Bankası aylık %2,09’dan, Akbank aylık %1,21’den ve Garanti Bankası aylık %1,99’dan başlayan oranlarla müşterilerine tüketici kredisi imkanı sunabiliyor. Fakat bankalar özel günlerde müşterilerine çok daha düşük faizli tüketici kredisi imkanı da sunabilmektedir. Bu sebeple, kredi faizleri daha düşük olabileceğinden kredi almadan önce banka faizlerini karşılaştırmak avantajınıza olabilir.

Kredi Taksiti Nasıl Ödenir?

Nakit ihtiyacı olan kişilerin bankadan kredilerini aldıktan sonra en çok merak ettikleri soruların başında gelen bu soruya açıklık getirelim. Kredi aldığınız banka kredi taksit ödemenizi düzenli yapabilmeniz için size mutlaka bir vadesiz hesap açar. Açılan bu hesaba yatıracağınız paralar kredi taksit ödeme gününde kredi hesabınıza aktarılır. Peki, bu hesaba nasıl para yatıracağım? İster şubeden, ister bankamatikten, isterseniz internet bankacılığı aracılığıyla para aktarımı yapabileceğiniz bu yöntemle kredi taksitlerinizi anında zahmetsizce ödeyebilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.