Ana SayfaDiğer İş İlanları12.500 Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımları Yapılıyor!

12.500 Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımları Yapılıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Sağlık Bakanlığından müjdeli haber geldi. 12 bin 500 adet sözleşmeli personel alımları yapılacağı duyuruldu.

ÖSYM’nin yapacağı yerleştirme ile Sağlık Bakanlığı 12.500 sağlık personeli alımları gerçekleştirecek. Personel alımları için başvurular 7 Haziran Çarşamba günü ile 13 Haziran Salı günleri arasında olacak.

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu taşra teşkilatı ve Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumlarında personelleri görevlendirmek üzere ortaöğretim, ön lisan ve lisan düzeylerinden mezun olmak üzere ÖSYM’nin yapacağı merkezi yerleştirme ile birlikte toplamda 12 bin 500 tane sözleşmeli sağlık personeli alımları yapılacağı açıklandı.

KPSS-2017/5 Tercih Kılavuzunda yer alan pozisyonlar ÖSYM’nin kendi internet sitesinden duyurulacak. Sağlık personeli alımları kapsamında yapılacak tercihlere ilişkin olarak 2016-KPSS ile lisans mezunu adaylar, 2016-KPSS ortaöğretim – ön lisans sınavında ise ön lisans ile ortaöğretim mezunu adaylar başvuru yapacaklar.

7 Haziran – 13 Haziran Tarihleri Arasında Tercihler Yapılacak

Sağlık Personeli Alımları için yapılacak olan tercihler 7 Haziran Çarşamba günü ile 13 Haziran Salı günü arasında ÖSYM’nin kendi internet sitesinden tercih kılavuzunda yazan kurallar doğrultusunda T.C. kimlik numarası ile şifre girilerek şahsen yapılacak. Sağlık Bakanlığı’na yahut ÖSYM’ye mail atan ya da elle verilen tercih listeleri kabul edilmeyecek.

O Pozisyonlarda Tercih Yapacaklar Dikkat!

Dil ve Konuşma Terapisti, Odyolog, Sağlık Fizikçisi ve Perfüzyonist alanlarında istihdam etmek isteyen adayların Devlet Personel Başkanlığı Kamu Personel İstihdamı Dairesi Başkanlığına 7 Haziran Çarşamba gününden önce şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.