Ana SayfaGündemUygun Ödeme Planları ile Konut Kredisi TEB'den!

Uygun Ödeme Planları ile Konut Kredisi TEB’den!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk Ekonomi Bankası, çeşitli ödeme planları ile uygun konut kredisi imkanları sunmaktadır.

TEB Konut Kredisi faiz oranları yüzde 1,29’dan başlamaktadır. Anında konut kredisi imkanı sunan TEB, internet ve mobil üzerinden başvuru yapabilme olanağı sağlamıştır.

Her şey dahil, Al kirala, esnek kademeli, yüzde 100 konut, anapara ertelemeli, dönem dönem ödemeli, ara ödemeli, indirimli ödemeli ve benzeri gibi çeşitli türlerde ödeme kolaylıkları sağlayan TEB, müşterilerinin gelir durumlarına ve taleplerine göre geri ödeme planlar düzenlemektedir.

Ödeme planlarını aylık bazda kendi istediklerini belirleme, konut kredisini hemen alıp 36 ay sonra ödeme yapmaya başlama, 2 ayda bir, 3 ayda bir ya da 4 ayda bir olacak şekilde ödeme yapma, azalarak ya da artarak giden aylık taksitleri şeklinde ödeme planı yapma gibi ödeme planı çeşitleri sunan TEB, eşit taksitli ödemelerde senede 2 ay olmak üzere ödeme erteleme, ikramiye alan ya da gelir artışı yaşayan müşterileri için ara ara ödeme yapma imkanları sağlamaktadır.

En uygun konut kredisini veren TEB, maksimum 60 ay vadeye kadar ödeme imkanları sağlamaktadır. 60 ay vadeli 100 bin Türk Lirası tutarında konut kredisi alacak bir birey eşit taksitli ödeme seçeneğini tercih ettiğinde aylık konut kredisi geri ödemesi 2 bin 404,26 Türk Lirası yapıp, aylık faizi ise yüzde 1,29 olmaktadır. Banka ortalama 760 Türk Lirası tutarında sigorta yapmaktadır. Sigorta ücretleri müşteriden müşteriye değişiklik göstermektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.