Ana SayfaBanka İş İlanlarıGaranti Bankası Personel Alımları Yapıyor

Garanti Bankası Personel Alımları Yapıyor

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

20 bine yakın çalışanı ile sunduğu kaliteli hizmetlerle ger geçen gün kendini başarıya taşıyan Garanti Bankası açık pozisyonlarının bulunduğunu, banka personel alımları yapacağını duyurdu.

Telefon Bankacılığı Temsilciliği alımları yapacağını duyuran Garanti Bankası, banka mevzuatlarına uygun olacak şekilde müşterilerden gelen istekleri en hızlı ve güler yüzlü, sıcak bir şekilde karşılaşmasını, bankaya ait olan ürün satışlarını gerçekleştirmesini istemektedir.

Çağrı Merkezi ve Genel Müdürlükte istihdam edilecek bireylerden tecrübe konusunda herhangi bir kriter sunulmamıştır. Alanında öncesinde deneyim sahibi olmamış adayların başvuruları da değerlendirilecektir.

Çağrı Merkezi/ Müşteri Hizmetleri departmanında istihdam edilecek adayların en az ön lisans mezunu olmaları ya da ön lisans öğrencisi olmaları gerekmektedir. Ön lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin başvuruları da değerlendirme kapsamındadır. Sadece Sivas ve İstanbul illerindeki şubelerinde açık pozisyonları bulunan Garanti Bankası, başvuru yapacak adayların da bu lokasyonlara ulaşım problemlerinin olmamasını istemektedir.

Esnek çalışma saatleri ve takım çalışması gerektirecek olan Telefon Bankacılığı Temsilciliği pozisyonunda görev alacak bireylerin bu şartlara uyum sağlayabilmeleri gerekmektedir. Bireylerin vardiyalı çalışma koşullarına uyumlu olmaları istenilen kriterlerden biridir.

30 ve üzeri yaş grubunda bulunan bireylerin başvuruları değerlendirilmeyip, bireylerin ikna yeteneklerinin çok kuvvetli olması, satış konusunda istekli ve yine yeteneklerinin gelişmiş olması istenmektedir.

Banka iş ilanı yayınlayan Garanti Bankası son başvuru tarihini İstanbul alımları için 13 Temmuz, Sivas alımları için 31 Ağustos olarak belirlemiştir. Başvuruları olumlu sonuçlanan bireyler ile banka sms ya da e-posta yolu ile iletişime geçecektir.

Garanti Bankası tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/garanti-bankasi-is-ilanlari-c5100-p29983/

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.