Ana SayfaKredilerTürkiye Finans'tan Uygun Kar Payı Oranları ile İhtiyaç Finansmanı!

Türkiye Finans’tan Uygun Kar Payı Oranları ile İhtiyaç Finansmanı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Katılım Bankacılığı esaslarına en uygun şekilde müşterilerinin tüm bireysel ihtiyaçların yönelik finansman kampanyası düzenleyen Türkiye Finans Katılım Bankası, düşük kar payı oranları ile ihtiyaç finansmanı sunuyor.

Müşterilerine her türlü koşullarda her ihtiyaçları için destek olmayı hedefleyen banka, ihtiyaç finansmanı başvuru sürecini en hızlı şekilde tutup, kolaylık sağlamaktadır. Bireylerin isteklerini, ihtiyaçlarını ertelemelerini istemeyen banka, yüzde 1,39’dan başlayan kar payı oranları ile en uygun ihtiyaç finansmanını vermek istiyor.

24 aya kadar olan vadelendirmelerde yüzde 1,39 ve 24 ile 48 ay arasındaki vadelendirmelerde yüzde 1,45 oranında kar payı uygulanıp, 48 aya kadar ödeme imkanları sağlanmaktadır.

Her banka verdiği kredinin belli bir oranı kadar kredi tahsis ücreti yani oluşan dosya masrafları için ek ücret alır. Bu ücret çok cüzi bir miktar olmak ile birlikte, finansmanın binde beşine tekabül eder. Örneğin 10 bin Türk Lirası için dosya masrafı 50 Türk Lirası olarak hesaplanmaktadır. Tek seferlik temin edilen bu tutar, kredi vadesi boyunca bir daha alınmaz.

10 bin Türk Lirasını 48 ay vadeli ihtiyaç finansmanı kapsamında almak isteyen bireylerin yüzde 1,39 kar payı oranı ile aylık taksidi 309,01 Türk Lirasına tekabül eder. Aynı vade de alınan 20 bin Türk Liralık finansman için aylık taksit ise 618,02 Türk Lirası yapar. 20 bin Türk Lirası için kredi tahsis ücreti ise 100 Türk Lirası yapar.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.