Ana SayfaKredilerOdeabank'tan Anında İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Odeabank’tan Anında İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Odeabank, bireylerin nakit ihtiyaçları için günde 3 Türk Lirasından başlayan kredi taksitleri ile anında ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

İhtiyaç kredisi kampanyası düzenleyen Odeabank, hem günde 3 Türk Lirası ile başlayan taksit imkanları ile hem de anında ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilme imkanı ile müşterilerine çeşitli kolaylıklar sağlıyor.

48 ay vadeli ihtiyaç kredisi kampanyası düzenleyen Odeabank, sms, internet şubesi ve mobil bankacılık ile başvuru yapabilme imkanı sağlıyor. Birer boşluk ile NAKİT ve T.C. Kimlik Numarası yazıp 8444’e mesaj atarak, Odeabank internet şubesi ziyaret edilip hemen başvur butonundan ya da Odeabank mobil bankacılık aracılığı ile başvuru yapmak mümkündür. Finansman almak için şubeye gitmek isteyen bireylerin ise yanlarına sadece nüfus cüzdanlarını alması yeterli olmaktadır. Banka anında ihtiyaç kredisi kapsamında müşterilerinden ek bir belge, kefil talep etmemektedir.

Odeabank anında ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,29’dan başlamaktadır. Faiz oranları yüzde 1,29 ile yüzde 1,79 arasında değişiklik göstermektedir. Faiz değişimleri bankadan alınan finansman tutarına ve vade süresine göre farklılık göstermektedir.

48 ay vadeli 3 bin Türk Lirası ile 10 bin Türk Lirası finansman temin etmek isteyenlerin ödeyecekleri faiz oranları aynı olurken, 2 farklı kişinin 48 ay vadeli 10 bin Türk Lirası tutarında finansman alması durumunda ödeyecekleri faiz oranları farklı olabilmektedir. Banka kendi değerlendirmeleri sonucunda faiz oranları artırabilir ya da azaltabilir.

Odeabank, aynı zamanda çeşitli yerlerden kredi geri ödeme imkanı sağlamaktadır. Kendi şubesi, ATM’si, internet ve mobil bankacılığı haricinde Akbank’ın ATM’lerinden ve PTT’nin şubelerinde de ihtiyaç kredisi aylık kredisi takitlerini yapmak mümkündür.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.