Ana SayfaBirikim & YatırımVakıfbank ARI Hesabıyla Birikim Yapın!

Vakıfbank ARI Hesabıyla Birikim Yapın!

Vakıfbank ARI Hesabıyla Birikim Yapın! ARI Hesabı'nın Özellikleri ve Avantajları Nelerdir? ARI Hesabı Tanışma Faiz Oranları! Detaylar İçin...

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank ARI Hesabıyla Birikim Yapın!

Birçok vatandaş, mevduat hesabı ile birikim yapmayı, istediği zaman nakit çekimi yapamama sorunu yüzünden tercih etmezken; Vakıfbank, tam da bu soruna çözüm olan bir mevduat hesabı kampanyası düzenliyor.

Nakit ihtiyacınız olduğunda mevduat hesabınızda biriken paradan vade farkı kaybı ya da komisyon kesintisi gibi masraflar ödemeden rahatlıkla vadesiz hesabınıza aktarım yapabileceğiniz mevduat hesabı olan ARI Hesabı, Vakıfbank müşterilerine sunuluyor. Ortak hesap olarak açılamayan, birikim hesabı olarak açılabilen ARI Hesabı, gecelik vadeli mevduat hesabı özelliklerini barındırıyor.

Size en yakın Vakıfbank şubelerinden, Vakıfbank Çağrı Merkezi’nden, Vakıfbank İnternet Bankacılığı ya da Mobil Bankacılık üzerinden rahatlıkla açabileceğiniz ARI Hesabı ile, gündüz 09.00 ila 17.00 saatleri arasında hesabınızı açabilir, 17.00 sonrasında açtığınız hesaplarınızda birikimlerinizi de bir sonraki gün 09.00 itibariyle değerlendirmeye başlayabilirsiniz.

Hafta sonu ya da resmi tatil haricinde tüm günler içerisinde saat 09.00 ila 17.00 saatleri arasında istediğiniz kadar nakit yatırma işlemi yapabileceğiniz Vakıfbank ARI Hesabı uygulamasında, aynı zamanda dilediğiniz sıklık ile nakit çekimi de gerçekleştirebilmektesiniz.

Üstelik hesabınızdan para çekmek için Vakıfbank şubesini ziyaret etmenize de gerek yok. İnternet Bankacılığı ya da Mobil Bankacılık kullanarak bireysel olarak yapabilecğeiniz nakit çekim, EFT ve havale gibi işlemleri aynı zamanda Vakıfbank Çağrı Merkezi’ni arayarak müşteri danışmanı vasıtası ile de gerçekleştirebirlisiniz.

ARI Hesabı Tanışma Faiz Oranları!

  • TL mevduatlarınız için tanışma faiz oranı: %21,75
  • USD mevduatlarınız için tanışma faiz oranı: %3,60
  • EUR mevduatlarınız için tanışma faiz oranı: %1,40

Tanışma faizinin uygulanma süresi 100 gündür ve hesap açıldığı anda geçerlilik süresi başlar.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.