Ana SayfaKredilerMaaşını Halkbank'tan Alanlara Özel İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Maaşını Halkbank’tan Alanlara Özel İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Maaşlarını Halkbank‘tan alan müşterilere özel banka Bordro24 İhtiyaç Kredisi Kampanyası düzenledi.

Halkbank, maaşlarını kendilerinden alan çalışan müşterilerine özel ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi. Kampanya ile banka kendi çalışan müşterilerine özel ihtiyaçlarına yardımcı olmak istiyor.

Uygun faizli ihtiyaç kredisi kampanyası ile masrafsız finansman imkanı sağlayan Halkbank, müşterilerinin bütçelerini zorlamadan geri ödeme planları oluşturmaktadır. Başvuru esnasında bireylerden net maaş gelir dokümanlarını isteyen banka, maaşın tutarına göre kredi ödeme planları düzenlemektedir.

48 ay vadeli ihtiyaç kredisi kapsamında 15 bin Türk Lirası tutarında kredi almak isteyen bireylerin ödeyecekleri faiz oranı yüzde 1,13’tür. Aynı vadede aynı finansmanı masrafsız ihtiyaç kredisi kapsamında almak istediklerinde yüzde 1,19 oranında faiz ödemesi yapmaları gerekmektedir. Sırasıyla aylık kredi ödemeleri ise 427 ve 434 Türk Lirasına tekabül etmektedir.

Yine benzer şekilde aynı vade süresinde 50 bin Türk Lirası alan bireyin ödeyeceği faiz oranı yüzde 1,13, masrafsız ihtiyaç kredisi kapsamında yüzde 1,19 olmaktadır. Kredi ödemeleri ise  bin 424 ve bin 446 Türk Lirasına tekabül etmektedir.

Halkbank Bordro24 ihtiyaç kredisi faiz oranları dosya masrafı ödemek isteyen ve istemeyen müşterilerine göre değişmektedir. Vadeye kadar kredi tutarına göre faiz oranlarında herhangi bir değişiklik yapılmamaktadır.

Sigorta yaptırmak isteyen bireylerin primleri yaşlarına, cinsiyetlerine ve temin ettikleri finansman tutarına göre farklılık göstermektedir. Banka 35 yaşındaki bir müşterisinin 48 ay vadeli 15 bin Türk Liralık kredi almış olmasını baza alarak sigorta primi örneği hesaplaması yapmıştır. Bu ücret 47 Türk Lirası olarak hesaplanmıştır. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.