Ana SayfaKredilerBayrama Özel Anında İhtiyaç Kredi Başvurusu Garanti Bankası'nda!

Bayrama Özel Anında İhtiyaç Kredi Başvurusu Garanti Bankası’nda!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası, bayrama özel düzenlediği avantajlı faiz oranları ile müşterilerinin ihtiyaçları kapsamında bayram kredisi kampanyası düzenledi.

İhtiyaç kredisi kapsamında Garanti Bankası’nın düzenlediği bayram kredisi faiz oranları yüzde 1,29’dan başlamaktadır. Belirlenen vade süreleri minimum 3 ay ve maksimum 48 aydır. Anında bayram kredisi başvurusu yapabilme olanağı sağlayan banka, çeşitli başvuru kanalları oluşturmuştur.

Müşteriler isterlerse Garanti Cepten, isterlerse Garanti İnternetten ya da isterlerse şubelere gidip ihtiyaç kredisi başvurularını gerçekleştirebilmektedirler.

Banka faiz oranlarını vade süresi ve kredi miktarına göre değiştirmektedir. Örneğin 48 ay vadeli 75 bin Türk Lirası için yüzde 1,29 oranında faiz uygulanırken, 50 bin ve 25 bin Türk Liraları için sırası ile yüzde 1,34 ve yüzde 1,44 oranında faiz uygulaması yapılmaktadır.

75, 50 ve 25 bin Türk Lirası finansmanlar için kredi taksit ödemeleri sırası ile 2 bin 225,76 TL,  bin 502,83 TL ve 770,60 TL olmaktadır. Yine sırası ile tahsis ücretleri ise 375, 250 ve 125 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Kredi tahsis ücretleri bireylerden bir kez ve belli bir oranda alınmaktadır. Bu oran kredinin binde beşine denk gelmektedir.

Anında ihtiyaç kredisi başvuru gerçekleştirecek bireyler için banka kredi tutarında üst limit belirlemiştir. Bu limit 25 bin Türk Lirasıdır. Ancak başvurularını şubelere gidip yapan bireyler gelir durumlarına göre çeşitli finansman tutarlarından faydalanabilmektedirler. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.