Ana SayfaBanka İş İlanlarıBurgan Bank Direkt Satış Temsilcisi Alımları Gerçekleştiriyor!

Burgan Bank Direkt Satış Temsilcisi Alımları Gerçekleştiriyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Kuveyt Merkezli bankalardan biri olan ve giderek büyüyen ve artan şube ağı ile Burgan Bank, kadrolarına banka personel alımları gerçekleştirecek.

Sahada yani ofis dışında ihtiyaç kredisi ürünleri ilk sırada yer almak üzere bireysel bankacılık ürünlerinin verilen amaçlar doğrultusunda satışlarını yapmak için görevlendirilecek olan  Direkt Satış Temsilcisi alımlarına başvuru yapacak adayların en az Meslek Yüksek Okulu mezunu olmaları gerekmektedir. Ancak lisans mezunu olan bireylerin başvurularını Burgan Bank ön değerlendirmeye alacaktır. Banka açık olan söz konusu pozisyonu için herhangi bir deneyimlilik aramamaktadır. Ancak yine benzer şekilde saha satış bölümlerinde önceki dönemlerde deneyim sahibi kazanmış, işlerin işleyişini bilen, öncesinde uygulamış ve işin koşullarını kaldırabilen adayların başvurularını ön değerlendirmeye alacaktır. Banka tercihen bireysel emeklilik sertifikası almış bireylerin başvuru yapmasını talep etmiştir.

Adayların birebir satışlarda kendine olan güvenlerinin tam olması, etkin bir rol oynayabilmeleri, karşı tarafı kolay bir şekilde ikna edebilmelidirler. Burgan Bank diksiyona çok önem vermektedir. Adayların diksiyonlarının düzgün olması, aynı zamanda da insan ilişkilerinde başarılı, insanlara karşı güler yüzlü olunması gerekmektedir.

Burgan Bank’ın yayınladı banka iş ilanı yoğun tempolu bir iş performansı gerektirmektedir. Adayların bu yoğun tempoya uyum sağlayabilmeleri ve buna ek olarak esnek çalışma saatlerine de ayak uydurabilmelidirler. Erkek adayların ise askerliklerini tamamlamış yahut en az 2 seneliğine tecil ettirmiş olmaları gerekmektedir.

Burgan Bank tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/burgan-bank-a-s-yeni-mezun-direkt-satis-temsilcisi-1369056

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.