Ana SayfaKredilerABank Evime Nakit Kredisi Kampanyası!

ABank Evime Nakit Kredisi Kampanyası!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yaklaşık 30 senedir ülkemizde bankacılık sektöründe hizmet veren, müşterilerine kaliteli çözüm önerileri sunan, müşterilerinin ihtiyaçlarında yanında olan ABank, evi ipotek ettirerek uygun faiz oranları ile müşterilerinin ihtiyaçlarına nakit desteği vermektedir.

ABank müşterilerine özel Evime Nakit Kredisi kampanyası düzenledi.  İhtiyaç kredi faiz oranları yüzde 1,44 ile yüzde 1,57 arasında değişiklik göstermektedir. Faizler bireylerin tercih ettikleri ve düzenlenen ödeme planlarına göre farklılık göstermektedir. Banka, başvuru sırasında bireylerden gelir belgelerini istemektedir. Gelirlere göre en uygun ödeme planları düzenlenmektedir.

Sadece Türk Lirası cinsinden ihtiyaç kredisi desteği veren ABank, konut teminatlı finansmanda yüzde 15 oranında KKDF almaktadır. Bu kapsamda Banka Sigorta ve Muamele Vergisi alınmamaktadır. Yine söz konusu kredi kapsamında banka Kredili Hayat Sigortası, Konut Sigortası ve DASK yapılmasını zorunlu tutmuştur. Hayat sigortası müşterilerin yaşlarına, cinsiyetlerine ve bankadan temin ettikleri finansmana göre değişmektedir. Konut sigortası ve DASK ise konutun değerine, lokasyonuna ve metrekaresine göre değişmektedir.

ABank Evime Nakit Kredisi Ödeme Planı Örneği

48 ay vadeli 10 bin Türk Lirası değerinde kredi alan bir müşteri aylık yüzde 1,44 oranında faiz ödemesi yapar. Aylık kredisi ise 308 Türk Lirası olur. Aynı finansmanı 36 ay vadeli alan bir müşteri ise yüzde 1,43 oranında faiz ödemesi yapar. Ve yine kredi ödemesi 374, 3 Türk Lirasına tekabül eder.

ABank, Evime Nakit Kredisi Başvurusunda ise ipotek edilecek evin tapusunu, kimlik cüzdanını ve gelir belgesini istemektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.