Ana SayfaKredilerBurgan Bank 120 Ay Vadeli Konut Kredisi Kampanyası!

Burgan Bank 120 Ay Vadeli Konut Kredisi Kampanyası!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Burgan Bank, sıcak bir eve sahip olmak, kendi evlerinin sahibi olmanın hayalini kuran müşterilerine özel konut kredisi kampanyası düzenledi.

Burgan Bank, müşterilerinin kendi ödemelerini kendilerinin belirleyebileceği kolaylıklar ile 120 ay vadeli konut kredisi sağlamaktadır.

Konut kredisi faiz oranları yüzde 1,34’ten başlamaktadır. Faiz oranları vadelere göre farklılık göstermemektedir. Banka sabit faizli konut kredisi imkanı sağlamaktadır.

Alınan kredi tutarının binde beşlik oranı kadar kredi tahsis ücreti alınmaktadır. Kredi tahsis ücreti bireylerden bir kez tahsil edilmektedir. Kredi vadesi boyunca bir daha alınmamaktadır.  Maliyet oranlarına sigorta haricinde geriye kalan tüm masraflar eklenerek hesaplanmaktadır. Bu ücretler arasında faiz, ekspertiz ücreti, ipotek ücreti, kredi tahsis ücreti, fon ve vergileri kapsamaktadır. Yine bu ücrete DASK, senelik hayat sigortası ile konut sigortası ücretleri de dahil edilmemektedir.

Bireylerin alacakları konut için ilk aşamada bankanın anlaşmalı olduğu SPK lisansı olan bir şirket tarafından belirlenen eksper ile evin değerlemesi yapılır. Yapılan ekspertiz raporunun sonucuna göre finansman verilir. Bu oran ise genelde rapor değerinin yüzde 70’i kadar olmaktadır. Yüzde yüzlük finansman kullanmak isteyen bireyler için banka evleri ipotek tesisi yapar. İpotek ise kredi ödemeleri sona erdiğinde kalkar.

30 Eylül Konut Kredisi Başvurusu Son!

Burgan Bank konut kredisi kampanyasının faiz oranları ve avantajlı koşullarından yararlanmak için son başvuru tarihi 30 Eylül 2017 olarak belirlenmiştir. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.