Ana SayfaGündemHeyecanla Beklenen LYS Sonuçları Hangi Saatte Açıklanacak?

Heyecanla Beklenen LYS Sonuçları Hangi Saatte Açıklanacak?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Milyonlarca üniversite adayının heyecanla beklemiş olduğu LYS sonuçları için, bugün ÖSYM tarafından yeni bir duyuru yapıldı. LYS sonuçlarının 11 Temmuz’da açıklanacağını belirten ÖSYM’nin sonuç duyusunda vermiş olduğu saat sat bilgisi öğrencilerin kafasını karıştırdı. Bunun yanı sıra sosyal medyada en çok konuşan konulardan biri de üniversite sınav sonuçları oldu. Peki, LYS sınav sonuçları hangi saatte açıklanacak?

2017 LYS sonuçları, bugünün bir numaralı gündem konusu haline geldi. Yapılan LYS sınavının ardından 1 ay geçmesine rağmen henüz sınav sonuçları açıklanmadı. ÖSYM tarafından, LYS sınav sonuçlarına yönelik bugün yapılmış olan açıklamada, sınav sonuçlarının bugün itibari ile açıklanacağını duyuruldu. Ancak ÖSYM’nin resmi sitesinde yer alan duyurular bölümünde belirtilmiş olan saat bilgisi, öğrencilerin kafasını bir hayli karıştırdı. Sınav takviminde yer alan bilgilere göre LYS sınav sonuçlarının 11 Temmuz 2017 günü saat 23:59’da açıklanacağı bilgisine yer verilmişti. Üniversite adayları sonuçların saat 23:59’da açıklanacağını düşünüp yaşamış oldukları şaşkınlığı sosyal medya hesaplarından dile getirerek, adeta sosyal medyanın sallanmasına neden oldu.

2017 LYS Sınav Sonuçları Nasıl Öğrenilecek ve Ne Zaman Tercih Yapılabilecek?

Sınava girmiş olan öğrenciler, ÖSYM’nin resmi sitesinde yapılacağı duyurunun ardından Aday İşlemleri Sistemi’ne (AİS) T. C. Kimlik numarası ve sisteme ait olan şifre ile giriş yaparak sınav sonuçlarını öğrenebilecekler. 

2017 LYS sonuçlarını öğrenmiş olan milyonlarca aday, bu sınav ile elde etmiş oldukları başarı sıralamasına göre 18 ve 26 Temmuz tarihleri arasında diledikleri üniversite ve bölümü tercih edebilecekler

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.