Ana SayfaKredilerİmzasız, Belgesiz Anında 5.000 TL İhtiyaç Kredisi QNB Finansbank'tan!

İmzasız, Belgesiz Anında 5.000 TL İhtiyaç Kredisi QNB Finansbank’tan!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

QNB Finansbank, uygun faiz oranları uygulayarak internet ya da cep şubesi ile anında başvuruların gerçekleştirilebildiği anında ihtiyaç kredisi kapsamında Online Kredi Kampanyası düzenledi.

Anında ihtiyaç kredisi kapsamında müşterilerden evrak, belge, imza ve kefil istenmiyor. Başvuruların çok kolay yapıldığı, çok hızlı kredi verildiği kampanyaya başvuruların onaylanması durumunda da banka müşterilerinin hesaplarına anında finansmanları yatırmaktadır.

Kredi almak için hafta başını yani pazartesiyi beklemek zorunda kalınmamaktadır. Hafta sonu ihtiyaç kredisi başvurusu yapıp, hafta sonu banka hesaplarına finansmanların yattığı QNB Finansbank ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,26 ile yüzde 1,69 arasında değişmektedir. Faiz oranlar kredi notuna göre değişmektedir. Kredi notu yüksek olanların ödedikleri faiz oranları çok daha düşük olmaktadır. Kredi notunuzun yüksek olması için önceki dönemlerde yaptığınız kredi kartı, kredi ödemelerinizin düzenli olması, eksik ya da gecikmeli ödeme yapmamış olmanız ya da mevcut durumda borcunuzun olmaması gerekmektedir.

Alınabilen minimum kredi tutarı 1.000 Türk Lirası olup, maksimum ise 30.000 Türk Lirasıdır. 30.000 TL’den daha yüksek meblağlarda kredi verilmemektedir.

Banka kredi için hayat sigortasının yapılmasını talep eder ancak zorunlu tutmaz.

QNB Finansbank Anında 5.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

48 ay vadeli 5.000 TL anında ihtiyaç kredisinden yararlanmak için banka şubelerinde gitmeden  bankanın internet şubesinden ya da mobil şubesinden başvurunuzu yapabilirsiniz. Faiz oranları belirttiğimiz gibi kredi notuna göre değişmektedir. Uygulanan faiz oranları sırası ile yüzde 1,26, yüzde 1,29, yüzde 1,46, yüzde 1,56, yüzde 1,66 ve yüzde 1,69 olmaktadır. Söz konusu bu faiz oranlarına göre ödenmesi gereken aylık kredi tutarları ise sırası ile 147,25 TL, 148,38 TL, 154,89 TL, 158,79 TL, 162,74 TL ve 163,94 TL’dir. Kredinin binde beşi kadar tahsis ücreti alınır. 5.000 TL tahsis ücreti 25 TL’dir ve bir kez ödenir. Sigorta ücretleri kişiden kişiye değişir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.