Ana SayfaKredilerGaranti'den 240 Ay Vadeli, Kefilsiz Konut Kredisi!

Garanti’den 240 Ay Vadeli, Kefilsiz Konut Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası, 240 ay yani 20 yıla kadar uzanan ödeme planları ile müşterilerine özel düşük faizli konut kredisi sunuyor.

Ev hayali kuran, ev almak isteyen, ikinci evine sahip olmayan isteyenlere kira öder gibi konut sahibi yapan Garanti Bankası, yüzde 1,25 faiz oranı ile sabit faizli konut kredisi sunuyor.

Sadece Türk Lirası cinsinden kredi kullandıran Garanti Bankası, müşterilerinin bütçelerine özel ödeme planları düzenliyor. Kredilerini erken kapatmak isteyen bireylerden erken ödeme ücreti tahsil ediliyor. Erken ödeme ücretleri geriye kalan vade süresine göre değişiyor. Eğer erken ödeme talebinde geriye kalan vade süresi 36 aydan daha düşük bir süre ise kredinin yüzde 1’i kadar, eğer 36 aydan fazla bir süre ise kredinin yüzde 2’si kadar ücret alınıyor.

Yalnızca mesken tipinde olan konutlar için ve gerçek kişiler için düzenlenen konut kredisi kampanyası kapsamında teminat talep ediliyor. Teminat için satın alınan evler gösterilebiliniyor. Evin üzerine ipotek konuluyor, ödemeler bittiğinde ise ipotek kaldırılıyor.

Kefil Yok!

Garanti Bankası konut kredisinden bireylerden kefil istenmiyor. Ancak kredi başvurularının değerlendirilmesi sonrasında kefil istenebiliyor. Ayrıca satın alınan evin değerinin tamamı kadar kredi verilmiyor. Kredi tutarı evin değerinin yüzde 75’ine tekabül ediyor.

Garanti Bankası konut kredi başvurusunda eksiksiz doldurulmuş başvuru formu, nüfus cüzdanın aslı, serbest çalışanlar için vergi levhası, son üç yıla ait bilanço ve gelir tablosu isteniyor.

Eğer satın alınmak istenen evin inşaatı devam ediyorsa da satın alınmak istenen ev teminat gösterilip konut kredisi alınabiliniyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.