Ana SayfaBanka İş İlanlarıHSBC En Az Lisans Mezunu Personel Alımları Yapıyor!

HSBC En Az Lisans Mezunu Personel Alımları Yapıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

HSBC Bankası, en az lisans mezunu banka personel alımları yapıyor.

HSBC Bankası, Gişe Yetkilisi alımları yapıyor.

Gişe Yetkilisi alımları için açılan ilana başvuru yapacak adaylara bir takım şartlar sunuluyor. Bankanın şartlara uygun olan adayları değerlendirmesi sonucunda ise adaylarla iletişim kuruluyor. Peki aranan şartlar nelerdir?

Bankanın belirlediği bütçe kapsamında, belirlenen ürünler yönünde satış yönetiminin yapılmasını, şubenin satış oranlarının maksimize edilmesini, bankaya yeni müşteriler kazandırarak uzun zamanlı ilişki yönetimlerini oluşturmak ve sağlamak, tüm müşterilerin finansal ve bankacılık ihtiyaçlarına yönelik çözümlerin üretilmesi, komisyonlara dayalı olarak gelirlerin yükseltilmesine yardımcı olmak, müşteri tabanının daha da genişletilmesi, aktif müşteri sayılarında artış yaşanmasına yardımcı olunması, toplu satış projelerinde görev alınması gibi işlerin yapılmasını isteyen banka, en az lisans mezunu Gişe Yetkilisi alımları yapacak.

Adayların ekip çalışmalarında başarılı, çalışma performanslarının son derece iyi, uyum sağlayabiliyor olmaları ve önem vermeleri istenip, insan ilişki ve iletişimlerinde iyi, yüksek iletişim becerisi olunması istenmektedir. Dinamik, sorumluluk alma, sorumluluklarını zamanında yerine getirme, öğrenmeye, araştırmaya ve gelişime her zaman açık, yaratıcı düşünme yeteneği gelişmiş, analitik düşünebilen adayları tercih edecek olan HSBC Bankası, müşteri ve çözüm odaklı çalışılmasını, banka mevzuatlarına uygun şekilde en etkin, en hızlı çözümleri sunulabilinmesini istemektedir.

Tüm adayların ileri seviyede Microsoft Office programlarını kullanabilmeleri talep edilmektedir. Erkek adayların askerliklerini yapmış ya da muaf olmuş olmaları istenip, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin de başvuruları kabul edilecektir. Üniversiteden mezun olunan bölüm için herhangi bir kriter koymayan banka, Aksaray Şubesine 1 ve Kayseri şubesine 1 tane olmak üzere toplamda 2 Gişe Yetkilisi alımları gerçekleştirecek.

Banka iş ilanı başvuruları 4 Eylül 2017 Pazartesi son olup, bu tarihten sonra başvuru yapılmayacak, uygun olan adaylarla iletişime geçilecektir.

HSBC tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Kayseri: http://www.kariyer.net/is-ilani/hsbc-bank-a-s-gise-yetkilisi-kayseri-subesi-1826428?

Aksaray: http://www.kariyer.net/is-ilani/hsbc-bank-a-s-gise-yetkilisi-aksaray-ilinde-1826441?

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.