Ana SayfaKredilerHalkbank’tan Kuruluş Yıldönümüne Özel 10.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Halkbank’tan Kuruluş Yıldönümüne Özel 10.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Halkbank, her kuruluş yıldönümünde düzenlemeyi gelenek haline getirdiği ‘Halk Günü İhtiyaç Kredisi Kampanyası’nı bu yıl da yetmiş dokuzuncu kuruluş yıl dönümü şerefine tekrarlayarak, müşterilerinin nakit ihtiyaçlarınızı uzun vade seçenekleri ve avantajlı faiz oranları ile çözüme kavuşturmalarına yardımcı oluyor.

48 aya varan vade seçenekleri eşliğinde rahatlıkla temin edilebilen ihtiyaç kredisi kampanyası için Halkbank, herhangi bir ön kefil talebinde bulunmuyor. Kredi vade süresi boyunca hayat sigortası uygulamasını mecburi tutan Halkbank, aynı zamanda temin edeceğiniz kredi tutarının binde 5’i kadar kredi tahsis ücreti talep ediyor.

Aylık yüzde 1,13’ten başlayan Halkbank ihtiyaç kredisi faiz oranları, masrafsız kredi tercihi gerçekleştirildiğinde ise aylık yüzde 1,18’ten başlayarak tercih edilen vade süresi, talep edilen kredi tutarı ve kredi başvurusu gerçekleştiren kişinin kredi notuna göre farklılık gösteriyor.

Halkbank 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Ödeme Planı

10 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisini Halkbank’tan temin ederek, ödeme planınız için de 24 ay vade seçeneğini tercih etmeniz halinde uygulanacak aylık faiz oranı yüzde 1,13’e tekabül ederken, ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı 490,93 Türk Lirası’na tekabül edecektir. Vade tercihinizi 48 aya uzattığınızda ise aylık faiz oranı sabit kalırken, ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarınız 284 Türk Lirası’na tekabül edecektir.

Bu ödeme planı eşliğinde kredi ödemelerinizi rahatlıkla gerçekleştirmenize olanak sağlayan Halkbank, kredi başvurusu aşamasında bir kefil talebi sunmuyor. Gerekli görülmesi halinde ise ek kefil ya da teminat isteme hakkı da Halkbank bünyesinde saklı tutuluyor.

Gerekli belgeler ile birlikte size en yakın Halkbank şubesini ziyaret ederek, kredi başvurusunu rahatlıkla temin edebilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.