Ana SayfaKredilerFibabanka’dan 5.000 TL Hızlı İhtiyaç Kredisi

Fibabanka’dan 5.000 TL Hızlı İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Fibabanka tarafından düzenlenen ihtiyaç kredisi ile birlikte tüm nakit ihtiyaçlarınızı avantajlı faiz oranları ve 48 aya varan uzun vade seçenekleri eşliğinde çözüme kavuşturabilirsiniz.

Fibabanka, düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte tüm nakit ihtiyaçlarınızı avantajlı faiz oranları ile birlikte çözüme kavuşturmanıza olanak sağlıyor. 48 aya varan uzun vade seçenekleri ile ödeme planınızı oluşturan Fibabanka ihtiyaç kredisi için kredi başvurusu aşamasında ön kefil ya da teminat talebinde bulunmuyor.

Kredi vade süresi boyunca kredili hayat sigortası uygulaması gerçekleştiren Fibabanka, avantajlı ihtiyaç kredisi faiz oranları ile birlikte ödeme planınızı oluşturarak, rahat bir şekilde ödemelerinizi gerçekleştirmenize olanak sağlıyor.

Fibabanka 5 bin Türk Lirası Ödeme Planı

Fibabanka’dan 5 bin Türk Lirası tutarında ihtiyaç kredisi talep etmeniz ve ödeme planınız için 36 ay vade seçeneğini tercih etmeniz halinde aylık uygulanacak sabit faiz oranı yüzde 1,31 olurken, ödeme yapacağınız aylık eşit taksit tutarı da 182,94 Türk Lirası’na tekabül edecektir. Vade tercihinizin 48 ay olması halinde uygulanacak aylık faiz oranı yüzde 1,31 olurken, aylık eşit taksit tutarınız da 149,14 Türk Lirası’na tekabül edecektir.

Siz de bu avantajlı ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak istiyorsanız, gerekli belgeler ile birlikte size en yakın Fibabanka şubesini ziyaret edip, ihtiyaç kredisi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz. Fibabanka tarafından kredi başvurusu aşamasında talep edilen belgeler arasında aylık gelir durumunuzu gösteren, çalışma durumunuza göre düzenlenmiş gelir belgesi, ikâmet adresinizi gösteren son 2 ay içerisinde adınıza düzenlenmiş faturalardan bir tanesi ve nüfus cüzdanınız yer almaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.