Ana SayfaKredilerBurgan Bank’tan Onaylı 5.000 TL İhtiyaç Kredisi

Burgan Bank’tan Onaylı 5.000 TL İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Burgan Bank, düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyası ile birlikte 48 aya kadar uzunan uzun vade seçenekleri eşliğinde ihtiyaç duyduğunuz acil nakit desteğini temin etmenize olanak sağlıyor.

Yaz döneminde ihtiyaç duyacağınız tüm nakit desteğini ön kefil şartı ve teminat aramadan temin etmenize olanak sağlayan Burgan Bank, tercih edeceğiniz vade süresi için özel belirlenen avantajlı faiz oranları ile birlikte ödeme planınızı oluşturuyor. Aylık gelir durumunuza göre özenle oluşturulan ödeme planı sayesinde, rahat bir kredi ödemesi gerçekleştirmenize de olanak sağlıyor.

Burgan Bank, şubeleri vasıtası ile ihtiyaç kredisi başvurularını kabul ederken, aynı zamanda internet sitesi, internet bankacılığı ve cep şube üzerinden gerçekleştirilen ihtiyaç kredisi başvuruları için de hızlı bir sonuçlandırma süreci işletiyor. Burgan Bank şubesine giderek gerçekleştireceğiniz ihtiyaç kredisi başvurusu için yanınızda mutlaka nüfus cüzdanınızın, aylık gelir durumunuzu gösteren, çalışma durumunuza ya da emeklilik durumunuza göre düzenlenmiş gelir belgenizin ve adres teyit sistemi için de ikâmet ettiğiniz adresi gösteren, adınıza son 2 ay içerisinde düzenlenmiş elektrik, doğalgaz, telefon ya da su faturasının yanınızda bulunmasını talep ediyor. İnternet üzerinden gerçekleştireceğiniz online kredi başvuruları için de T. C. kimlik numaranız ve cep telefonu numaranız yeterli oluyor.

Burgan Bank 5.000 TL Kredi Ödeme Planı

Burgan Bank’tan çekeceğiniz 5 bin Türk Lirası tutarındaki ihtiyaç kredisi için 24 ay vade seçeneğinde uygulanacak aylık ihtiyaç kredisi faiz oranları oranı yüzde 1,36’ya tekabül ederken, aylık yapacağınız kredi ödemeleri için eşit taksit tutarı da 253 Türk Lirası’na tekabül edecektir.

Gerekli belgeler ile birlikte size en yakın Burgan Bank şubesine giderek, ihtiyaç kredisi için kredi başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.