Ana SayfaBanka İş İlanlarıTürkiye Finans Dönemsel Personel Alımları Yapıyor!

Türkiye Finans Dönemsel Personel Alımları Yapıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye Finans Katılım Bankası, dönemsel gezisi gişe yetkili yardımcı alımları yapıyor.

İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasındaki şubeleri için banka personel alımları gerçekleştiren Türkiye Finans Katılım Bankası, finans departmanı için tam zamanlı istihdam olanağı sağlıyor.

Başvuru yapacak adayların en az üniversite mezunu olmasını talep eden banka, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin başvurularını da kabul ediyor.

Dönemsel Gezisi Gişe Yetkili Yardımcısı pozisyonunda çalışacak bireylerin bankanın tüm şubelerindeki ihtiyaç durumuna görev alabilecek durumda olmaları gerekmektedir. Yani bireylerin seyahat problemlerinin olmaması talep edilmektedir.

Tüm çalışanlarının Türkiye Finans vizyon ve misyonun iyi temsil etmesini isteyen banka, Gezisi Gişe Yetkili Yardımcı çalışanlarının da aynı şekilde yapmasını istemektedir.

Banka personel alımlarında banka aynı zamanda yaş kriteri de koymuştur. 1991’in 1 Ocak ve sonraki dönemlerde doğmuş olanların banka iş başvuruları kabul edilecektir. Bu tarihten önce doğan bireylerin başvurularını banka kabul etmeyecektir.

Müşterilerini her zaman mutlu eden, müşterilerini düşünen, müşteri odaklı çalışan, kaliteli hizmet veren Türkiye Finans, çalışanlarının da müşteri ve kalite odaklı çalışmalarını, her zaman tüm sorunlara çözüm odalı yaklaşmalarını, hızlı çözüm yolları bulmalarını, insan ilişkilerinde iyi, güler yüzlü ve sıcak olmalarını istemektedir. İnsanlara etkili iletişim kurulmasına önem veren banka, ekip çalışmalarında da başarılı olunmasını, uyum sağlanmasını, ekip arkadaşları ile koordinasyon halinde olunmasını istemektedir.

Erkek adayların ise askerliklerini tamamlamış ya da tecil ettirmiş olmalarını isteyen banka, 21 Eylül gününü son başvuru tarihi olarak belirlemiştir.

Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/turkiye-finans-katilim-bankasi-donemsel-gezici-gise-yetkili-yrd-turkiye-geneli-1837136?

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.