Ana SayfaBanka İş İlanlarıBurgan Bank Tecrübeli Personeller Arıyor!

Burgan Bank Tecrübeli Personeller Arıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Kuveyt merkezli bankalardan olan ve faaliyetlerini ağırlıklı olarak Ortadoğu ve Kuzey Afrika’da sürdüren Burgan Bank, bankacılık sektöründe yaptığı yenilikler ve sunduğu yeni ürün ve hizmetlerle Türkiye’de de faaliyetlerine her gün daha da büyüyerek devam etmektedir. Müşteri memnuniyeti esasıyla ilerleyen Burgan Bank, ticari bankacılık, kurumsal bankacılık, özel ve perakende bankacılık alanlarında bankacılık sektörüne katkı sağlamayı sürdürüyor.

Burgan Bank yeni personel alımı ile ilgili banka tarafından yapılan açıklamada Ticari Bankacılık alanında görev verilmek üzere yeni personellere ihtiyaç olduğu ve ilgilenen kişilerin sahip olması gereken nitelik ve özellikler duyuruldu.

Örgün eğitim veren üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri, Mühendislik Fakülteleri, Bankacılık ile ilgili bölümlerden birinde öğrencilikleri süren ya da mezun olmuş kişiler ile Ticari Satış ve Kurumsal Şube birimlerinden en az 5 yıl olmak suretiyle çalışmış kişiler Burgan Bank iş başvurusu yapabiliyorlar.

Banka tecrübeli personel alımı yapacağını özellikle belirtirken adayların ayrıca yazılı ve sözlü iletişim konusunda başarılı olmalarını, pazarlama ve satış teknikleri hakkında bilgi sahibi olmaları, analitik düşünce yeteneğine sahip olmaları, ileri derece İngilizce bilmelerinin de gerektiği duyuruda belirtildi. Banka iş başvurusu yapmak isteyen erkek adayların askerlik görevlerini tamamlamış olmaları da aranan şartlar arasında yer alıyor.

Burgan Bank iş başvurusu yaparak işe alımları gerçekleşen kişiler banka yeni personeli olarak başladıktan sonra Ticari Bankacılık müşterilerinin artırılması ve mevcut müşterilere ürün ve hizmetlerin sunulması, yeni ve mevcut müşterilere proaktif ürün satışı yapılması, teminatlandırma, istihbarat, kredi risk değerlendirmesi ve müşteri memnuniyetinin kazanılması gibi görev ve sorumluluklar alacaklar.

Burgan Bank personel alımı iş başvuruları bankanın ilgili departmanı tarafından 12 Ekim 2017 tarihine kadar kabul ediliyor. Bankanın bu duyurusu ile ilgili daha çok bilgi almak isteyen ve banka personel alımı iş başvurusu yapmak isteyenler için aşağıdaki link paylaşılmıştır.

http://www.kariyer.net/is-ilani/burgan-bank-a-s-pendik-sb-ticari-bankacilik-portfoy-yoneticisi-1852455

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.