Ana SayfaSigorta İş İlanlariUnico Sigorta Tecrübeli Satış Personelleri Arıyor! Son 3 Gün!

Unico Sigorta Tecrübeli Satış Personelleri Arıyor! Son 3 Gün!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

1988 yılından beri Türkiye’de sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren lider şirketlerden olan Aviva Sigorta AŞ., 2015 yılından itibaren Unico Sigorta AŞ. olarak hizmet vermektedir. Unico Sigorta’nın ortakları arasında Kibele B. V., İngiltereli sermaye yönetim EMF, Hollanda Kalkınma Bankası bulunmaktadır. Şirket, genç ve dinamik kadrosu, köklü geçmiş ile sektörde müşteri memnuniyeti esası ile yeniliklilere öncülük etmeye devam etmektedir.

Unico Sigorta broker satış yönetmeni pozisyonunda açık olduğunu açıklayarak sektörün lider şirketlerinden birinde kariyer hedefleri olan ve açıklamada belirtilen özelliklere sahip olan adayların başvuru yapabileceği bildirildi.

Sigortacılık  personel alımları dahilinde yapılan açıklamada başvuru yapacak olan kişilerin üniversitelerin 4 yıllık lisans bölümlerinden mezun, daha önceden elementer sigorta satış personeli olarak en az 3 yıl çalışarak tecrübe kazanmış, İngilizce bilen, Microsoft Office uygulamalarına hakim olan, takım halinde çalışma şeklini benimseyip uyum sağlayabilecek olan, insanlarla ilişkilerinde başarılı, iletişimde etkin beceriye sahip, ikna kabiliyeti yüksek, çözüm odaklı çalışabilen, araştırmacı, yeniliklere ve gelişime açık olan kişiler olması gerekiyor.

Sigortacılık broker satışı iş başvurusu yapacak olan erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış olması istenirken, tüm adayların aktif olarak araç kullanabiliyor olması gerektiği de Unico Sigorta broker satış yönetmeni alımı duyurusunda belirtildi.

Sigorta personeli iş başvurusu yapacak olan adaylar Unico Sigorta tarafından değerlendirmeye alınarak kabul edildikten sonra işe başlamaları halinde brokerlerdan gelen talepleri şirketin şartları doğrultusunda değerlendirerek teklif sunulması, broker portföyünün artırılması için ziyaretler gerçekleştirilmesi, sigorta sarışı ile ilgili bütçeyi oluşturmak, tüm brokerlerdan gelen soru ve taleplerin Unico sigorta’nın ilgili departmanlarına ulaştırılması ve çözüme ulaştırılmasının sağlanması gibi görevler alacaklar.

Tecrübeli sigorta satış personeli alımı şeklinde gerçekleştirilecek olan işe alımlar ile göreve başlayan yeni personeller satış departmanında sürekli ve tam zamanlı olarak çalışacaklar. Unico Sigorta iş başvuruları 21 Ağustos 2017 tarihine kadar kabul edilecek olup, bu duyuru ile ilgilenen ve başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdaki bağlantıdan tüm bilgilere ulaşabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/unico-sigorta-a-s-broker-satis-yonetmeni-1819382

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.