Ana SayfaKredilerING Bank E – Kredi ile 15.000 Lira İhtiyaç Kredisi!

ING Bank E – Kredi ile 15.000 Lira İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

ING Bank ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak E – Kredi kullanan müşteriler bankanın sunduğu uygun faiz oranlarından da faydalanabiliyor.

Bankaların ihtiyaç kredileri ile nakit ihtiyacını karşılamak için ING bank düşük faizli ihtiyaç kredisi 15.000 lira kredi imkanı sağlayarak müşterilerinin rahat bir nefes almasını sağlıyor. Avantajlı ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak ING Bank’ın bu fırsatından yararlanmak isteyenler aylık yüzde 1.36 faiz oranı ile kredilerini kullanıyorlar. Banka tarafından açıklanan bu faiz oranı kredi notu 1700 ve üstünde olanlar için geçerlidir. Online ihtiyaç kredisi başvurusu ya da şubeden kredi başvurusu ile ihtiyaç kredisi almak isteyen müşteriler ön onayı aldıktan sonra kredi notuna bağlı olarak bankanın kişiye özel faiz oranı ile kredilerini kullanıyorlar. Bu sebeple ihtiyaç kredisi başvurusu yapmadan önce kişinin hangi faiz oranı ile kredisini kullanacağı da bilinmemektedir.

ING bank ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak kredisi onaylanan kişilerin TC vatandaşı olmaları durumunda kredi kullanımı için gerekli evraklar kimlik yerine geçebilecek nüfus cüzdanı fotokopisi, ehliyet ya da pasaport; yabancı uyruklu olmaları durumunda da pasaport ve oturma izni belgesi. En uygun ihtiyaç kredisi ING Bank başvurusunda ayrıca başvuruyu yapan kişiye ait son 3 ayda alınmış ikametgah belgesi yada kendi üzerine 1 adet fatura, ücretli çalışan ise son ayın maaş bordrosu ya da çalıştığı şirketin evrakları, emekliler için SGK tarafından verilmiş emekli kimlik belgesi, emekli banka hesap cüzdanı, serbest meslek sahipleri için de yine şirket evrakları istenmektedir.

ING bank kredi başvurusu ile 36 ay vadeli 15.000 lira kredi kullanan bir müşterinin kredi notunun 1700 ve üzerinde olduğu düşünülürse aylık taksitleri yüzde 1.36 faiz oranı 556.28 lira olur. Kredi masrafı 75 lira olmakla birlikte kredi bitiminde aynı kişinin ödeyeceği toplam tutar 20.029,08 lira olarak hesaplanır. Kredinin yıllık maliyet oranı yüzde 19.95; uygulanan toplam faiz de 4.954,08 lira olur. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.