Ana SayfaBanka İş İlanlarıGaranti Bankası Genel Müdürlüğü Personel Alımları!

Garanti Bankası Genel Müdürlüğü Personel Alımları!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası tarafından yapılan personel alımı duyurusunda bankanın Emekli ve Yardım Sandığı Genel Müdürlüğü’ne bağlı Sağlık Servisi’nde görevlendirilmek üzere Sağlık Asistanı pozisyonunda açık olduğu bildirildi.

Garanti Bankası eleman alımları kapsamında yapılan açıklamada sağlık asistanı iş başvurusu yapacak olan adaylarda aranan özellikler de belirtildi. En az üniversitelerin 2 yıllık eğitim veren ön lisans bölümlerinden mezun olması tercih edilen adayların Sağlık Yönetimi bölümü ya da 4 yıllık lisans bölümü mezunu olması tercih sebebi olarak belirtildi. Aynı bölümlerde öğrenci olan adayların da başvuru yapabildiği duyuruda aranan diğer şartlar ise 27 yaşından büyük olmamak, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak, TTB ve SUT ödeme kuralları ve fiyatlandırma bilgisi sahibi olmak, Microsoft Office uygulamalarını etkin olarak kullanabiliyor olmak, takım halinde çalışma sistemine ayak uydurabilecek olmak, güler yüzlü, iletişim becerisi gelişmiş, insanlarla ilişki kurma konusunda başarılı olmak şeklinde sıralanıyor.

Banka personel alımı iş başvurusu yapacak olan kişilerin daha önce sağlık sektöründe Kurum Fatura Değerlendirme ve Sigorta Tazminat konularında tecrübe sahibi olmasının tercih edileceğinin bildirildiği Garanti Bankası personel alımı ile ilgili duyuruda kariyerinde önemli adımlar planlayan kişilerin başvuru yapması istendi.

Garanti Bankası personel alımı iş başvurusu yaparak ön onay alan ve gerekli aşamalarda da başarı gösteren kişiler banka bünyesinde yeni görevlerine başladıktan sonra bankanın emekli ve Tardım Sandığı biriminde Sağlık Asistanı pozisyonunda görev yapacak olup, sürekli ve tam zamanlı olarak çalışacaklar.

Tecrübeli banka personel alımı başvurularının tercih edileceği bu duyuru Garanti Bankası’nın İnsan Kaynakları departmanı tarafından değerlendirilecek olup son başvuru tarihi 31 Ağustos 2017’dir.

Banka tecrübeli eleman alımları başvurusu yapmak ya da Garanti Bankası’nın bu açıklaması ile ilgili bütün bilgilere ulaşmak isteyenler aşağıdaki bağlantıdan yardım alabilirler.

http://www.kariyer.net/is-ilani/garanti-bankasi-emekli-sandigi-saglik-asistani-1842430

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.