Ana SayfaKredilerDenizbank 50.000 Lira KOBİ Destek Kredisi!

Denizbank 50.000 Lira KOBİ Destek Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank KOBİ Destek Kredisi ile işletmeler sermaye ihtiyaçlarını karşılamayı ya da işleri ile ilgili yapmayı planladıkları yatırımları artık ertelemek zorunda kalmıyorlar.

En uygun KOBİ Kredisi olarak da adlandırılabilecek olan Denizbank’ın işletmelere tanıdığı bu imkandan yararlanmak isteyenler için 50.000 lira kredi tutarı belirlenmiş. 48 aya varan vade seçeneği ile işletme kredisi başvurusu yapılarak kullanılabilen bu kampanya ile ilgili bütün detaylar Denizbank tarafından bildirildi. Aylık yüzde 1.59 faiz oranının uygulandığı Denizbank KOBİ kredisi başvurusu yaparak ön onaydan geçen müşterilerin kredi kullanımında tedarik etmesi gereken evraklar da detaylandırıldı.

Denizbank online kredi başvurusu ya da şubeye giderek kredi başvurusu yapan kişilerden daha sonraki aşamada tüzel kişilerden ve eğer isteniyorsa kefilden şirket ortaklarına ve kefile ait nüfus cüzdanı fotokopisi, oda kayıt belgesi, imza sirküleri, Ticari Sicil Gazetesi’ndeki şirketin kuruluş ilanı ve gazeteni son sayısı, güncel vergi levhası, son 2 yılı içeren gelir tablosu ve bilanço, eğer şirket ortaklarına ait mallar varsa bunların tapularının fotokopisi isteniyor.

Denizbank avantajlı KOBİ kredisi başvurusu yapan kişi şahıs firması sahibi ise nüfus cüzdanı fotokopisi, imza beyannamesi, eğer varsa oda kayıt belgesi, güncel vergi levhası, son 2 yıla ait hesap defteri ya da gelir tablosu ve bilanço, üzerine kayıtlı mal olduğu takdirde bunları tapularının fotokopisi isteniyor.

Düşük faizli Denizbank kredileri arasında bulunan bu krediden yararlanarak 48 ay vade ile 50.000 lira kredi alan bir kişiye uygulanan aylık faiz oranı yüzde 1.59 olurken, kredi masrafı tek seferlik 500 lira olmak suretiyle aynı kişinin aylık kredi taksit tutarı 1.522,42 lira olmaktadır. Kredi bitiminde ödenen toplam tutar 73.576,16 lira, kredinin yıllık maliyet oranı yüzde 19.65’tir.

Denizbank en uygun kredi başvurusu yapacak kişilerin bilmesi gereken bir diğer nokta kredi faizlerinin kişinin durumuna ve kredinin tutarına göre farklılık gösterebileceğidir. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.