Ana SayfaKredilerVakıfbank KOBİ Kredisi ile 30.000 Lira Nakit!

Vakıfbank KOBİ Kredisi ile 30.000 Lira Nakit!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank’ın iş yeri sahiplerine sunduğu kredi seçeneklerinden olan KOBİ kredisi başvurusu yapan kişiler şirketlerinin nakit ihtiyaçlarını kolayca karşılayabiliyor.

Vakıfbank KOBİ’lere destek olmak amacıyla sunduğu Vakıfbank KOBİ kredisi fırsatından yararlanan işletme sahipleri ister işlerini büyütmek için yatırım yapıyorlar, isterlerse de şirketlerinin nakit ihtiyaçlarını bu kredi ile finanse edebiliyorlar.

Şirketlere kredi sağlayan bankalar listesinde avantajlı kredi seçenekleri, uygun faizli krediler ve uzun vadede geri ödemeli krediler ile öne çıkan Vakıfbank’ın bu kampanyasından yararlanabilmek için online kredi başvurusu yapılabiliyor. KOBİ kredisi Vakıfbank şubelerine giderek de kullanılabiliyor.

Vakıfbank en uygun kredi başvurusu yapacak olan şirket sahibi kişilerden belge olarak şirket ortaklarının nüfus cüzdanı ya da ehliyetlerinin fotokopisi, Ticaret Sicil Gazetesi’nde yer alan şirketin kuruluş fotokopisi, şirketin son 3 aya ait gelir tablosu ve bilançosu isteniyor. Ücretli çalışanlardan istenen kredi için gerekli belgeler ise maaş bordrosu ya da çalıştıkları işyeri tarafından antetli kağıda yazılarak imzalanıp kaşelenmiş maaş yazısı gerekiyor. Serbest meslek sahipleri için istenen kredi kullanma belgesi, bu belgelerin yanı sıra vergi levhası, emeklilerden istenen belge de emekli hesap cüzdanı ve krediyi kullanacak kişinin üzerine elektrik, su, doğalgaz gibi faturalardan biri olarak belirtiliyor.

Vakıfbank düşük faizli kredi kampanyasında banka koşullarda değişiklik yapma hakkını saklı tutarken, yıllık ve aylık maliyet hesaplamalarına kredinin tüm masrafları ve vergiler dahil edilmiştir.

Aylık yüzde 1.80 faiz oranıyla Vakıfbank kredi başvurusu yaparak 30.000 lira tutarında kredi kullanan bir müşteri bunu 36 ayda ödemeyi tercih ederse, atlık taksit tutarları 1.156,29 lira olur. 800 lira kredi masrafı ile birlikte kredi bitiminde toplam ödenen miktar 42.426,44 lira olarak hesaplanır. Kredinin yıllık maliyet oranı da yüzde 23.60’dır. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.