Ana SayfaKredilerING Bank 100.000 Lira İhtiyaç Kredisi!

ING Bank 100.000 Lira İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

ING Bank’ın ihtiyaç sahibi müşterilerine sunduğu bu kredi seçeneğinde en az 3.000 lira, en fazla 100.000 lira kredi kullandırılmaktadır.

Düşük faizli ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenler için uygun hale getirilen faiz oranları ile dikkat çeken ING Bank ihtiyaç kredisi için banka faiz oranlarının kredinin tutarına ve müşterinin genel durumuna göre farklılık gösterebileceğini ve kredi şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tuttuğunu bildiriyor.

Bankalara online kredi başvurusu yaparak ING Bank’ın bu yüksek miktardaki ihtiyaç kredisi imkanından faydalanmak isteyenler 1.09’dan başlayan aylık faiz oranları ile kredilerini kullanabiliyor. ING Bank ihtiyaç kredileri için yer alan bu kredi ile nakit ihtiyaçları bütçeleri sarsmadan kullanılabiliyor. Bireysel kredi seçeneklerinden olan ING Bank kredisi banka tarafından kolaylıkla geri ödenebilir hale getirilmiş. 48 aya kadar vade seçeneği bulunan ING Bank 100.000 lira ihtiyaç kredisi başvurusu banka şubelerinden yapılabildiği gibi online ihtiyaç kredisi başvurusu şeklinde de yapılabiliyor.

ING Bank’tan daha yüksek tutarda kredi kullanmak isteyen ihtiyaç sahipleri için bankanın ipotekli ihtiyaç kredisi de önerilebilir. Farklı kredi seçenekleri, kişiye göre faiz oranları ve uzun vadede geri ödeme imkanı ile müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını karşılamaya devam eden ING Bank kredi başvurusu yaparak değerlendirilen ve onay alarak kredi kullanımı gerçekleşen müşterilerinden KKB notu 1850 ve daha fazla olanlara uygun faizli ihtiyaç kredisi fırsatı veriyor.

İhtiyaç kredisi uygun faizli arayışında olan ve bu krediye başvurarak 100.000 lira tutarında kredisini kullanan bir müşteriye şartları uygun olduğu takdirde aylık yüzde 1.09 faiz oranı uygulanarak, kredi taksit tutarı 2.818,48 lira oluyor. Aynı kişinin 48 ay vade seçeneğinden yararlandığı düşünüldüğünde kredinin toplam geri ödemesi 135.787,04 lira, krediye uygulanan yıllık maliyet oranı da yüzde 15.97 olarak hesaplanıyor. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.