Ana SayfaGündemHalkbank Yurtdışında Ödül Aldı!

Halkbank Yurtdışında Ödül Aldı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Global Banking and Finance Review, Halkbank Üsküp’e ‘Makedonya’nın En İyi KOBİ Bankası’ ödülünü layık gördü. Bu, Türk bankalarının yurt dışında almış olduğu ödüllere bir örnek olarak gösteriliyor.

Halkbank Üsküp, yapmış olduğu açıklamasında dünyanın bilinen ve önde gelen finans kurumlarından biri olarak kabul edilen Global Banking and Finance Review’in 2017 yılı değerlendirmesinde, kendisine ödül verdiğini ifade etti. Halkbank Üsküp değerlendirmede en iyi KOBİ bankası ödülünü almaya hak kazandı.

Yazılı olarak yapılan açıklamada şubenin bu başarıyı getiren en önemli etkenin KOBİ’lere sunmuş olduğu destek olduğunun altı çizildi. 2016 yılı ticari sonuçları değerlendirildiğinde kullanılan kredi tutarının 271,2 milyon Euro’ya ulaştığı bilgisi verildi. Şirketin, 1215 şirkete kredi vermiş olduğu da ulaşılan bilgiler arasında yer alıyor.

Makedonya Kalkınmayı Destekleme Bankası ile iş birliği halinde çalışıldığını, Avrupa Yatırım Bankası’ndan da küçük ve orta ölçekli işletmelere destek olması için kredi alındığı bilgisi verildi. Bunun yanı sıra Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası aracılığı ile tüzel kişiler için de kredi imkanı sunuluyor.

Avrupa Güneydoğu Avrupa Fonu ile de bir iş birliği olduğunu yazılı açıklamasında belirten Halkbank, bu projelerin küçük ve orta ölçekli işletmeleri değerlendirebilmek için oldukça önemli olduğunun da altını çizdi. GGF Fonu ile de beraber çalışan, enerji verimliliğini ve yenilenebilir enerji kaynakları projelerini finans edebilmek için elinden geleni yapan Halkbank, başarılarını devam ettirmek için uzun yıllar daha çaba göstereceğinin de altını çizdi. Halkbank’ın almış olduğu bu ödülün diğer bankalar için de örnek olacağı düşünülüyor.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.