Ana SayfaSigorta İş İlanlariGaranti Emeklilik A.Ş Deneyimsiz Personel Alımı

Garanti Emeklilik A.Ş Deneyimsiz Personel Alımı

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Emekliklik , hizmet vermeye başladığı günden beri vazgeçilmez değerlerini müşteri çalışanları , hissedarları ile paylaşarak geleceğe dair güçlü ve başarılı bir model tablosu çizmiştir.

Kurumsal yönetim alanında en iyi uygulama örneklerine sahip olan Garanti Emeklilik verdiği izlenim doğrultusunda büyüme göstererek tüm faaliyet alanında öncü olma konumundadır. Bulunduğu konumu ve aktif büyüklüğü ile Türkiye’nin en büyük sigorta ve emeklilik şirketleri arasında yer alma özelliğine sahip olmuştur.

Gelişmiş risk yönetimi sistemleri ile her türlü risk önceden tespit edilerek önlem alınması konusunda oldukça duyarlı bir yapıya sahiptir.

Faaliyet gösterdiği alanlarda  öncü teknolojisiyle çalışanları ile birlikte müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam etmektedir.

Garanti Emeklilik A.Ş  emeklilik ve sigorta alanında Türkiye genelinde yüksek sıralar da yerini almıştır.

Garanti Emeklilik A.Ş. Bireysel Emeklilik ile emeklilikte rahat etmenizi sağlayacak tüm hizmetleri düşünmüş bir banka olarak yepyeni dönemde güvenli yatırım yapmanız için ve yatırımlarınızı fırsata çevirmeniz için çalışmalarını gerçekleştirmiştir. Verilen hizmette çalışmalarına yardımcı olacak olan birikim ve güvence uzmanı alacağını açıklayan kurum Banka iş ilanları internet üzerinden başvuru yapılacaktır. Garanti Emeklilik iş ilanları aracılığı ile başvuru yapacak olan adaylar alternatif olarak sigortacılık iş ilanları ve sigorta sektörü iş ilanları internet adresleri aracılığıyla başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

Başvurularını gerçekleştiren adaylar yapılacak olan başvuru sonrasında alacakları eğitim sonrasında işe başlamak üzere hazır duruma geleceklerdir.

Garanti Emeklilik ve Sigortacılık iş ilanına başvurular ve diğer iş ilanları için bu bağlantıları kullanabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/garanti-emeklilik/birikim-ve-guvence-uzmani-deneyimsiz-is-ilani-i1438502/

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.