Ana SayfaKOBİKOBİ Kredileri Nelerdir? Esnaf Kredisi Nedir?

KOBİ Kredileri Nelerdir? Esnaf Kredisi Nedir?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Orta veya küçük ölçekli şirketlerin dostu olan ve her alanda tüm kolaylığı onlara sunan Yapı Kredi KOBİ ailesine, sağlamış olduğu fırsatları görünce çok şaşıracaksınız. Çünkü düşük faiz oranları ile vermiş olduğu krediler sizleri de işyeri sahibi yapacaktır. İş yerinizde uzun zamandır yapmayı planladığınız değişiklikler olabilir ve nakit konusunda kendinize güvenmiyor olabilirsiniz hemen en yakın Yapı Kredi şubesine gelerek anında onay alıp nakit ihtiyacınızı giderebilir ve hayalinizdeki işletmeye sahip olabilirsiniz.  İşte KOBİ ailesine sunulan KOBİ Kredileri şunlardır:

Esnaf Kredisi: Esnaf kredisi orta ve küçük sermayeli işletmelere sunulmuş olan ve ihtiyaçlarını karşılamaları için verilen bir kredidir. Yapı kredinin uygulamış olduğu geçerli teminatlar bünyesindeki  taksitler ise şu şekilde yer almaktadır. İsterseniz ayda bir  ödeme yapabilirsiniz, isterseniz, 3 ayda bir ödeme yaparsınız veya 6 ayda bir şeklinde devam etmektedir. Yada ilk 6 ay hiç ödeme yapmadan kredi sahibi olabilirsiniz.

Makine Donanım Kredisi: Yapı Kredi müşterilerine ister sıfır isterse 2. el motorlu bir araç veya parçası alımında sağlamış olduğu kredi türüdür. Araçlarda meydana gelen herhangi bir sıkıntı durumunda yedek parça ihtiyacına kadar tüm motor alanında kredi vererek müşteri memnuniyetini en iyi şekilde tutan bankadır.  Bu ti seçenekte de esnaf kredisinde olduğu gibi 0,3,6 ay gibi şekillerde taksit fırsatları sunmaktadır.

Turizm Kredisi: Turizm kredisinde adından da belli olduğu gibi sezonluk olan turizm sektörüne sağlanmış olan kredi türüdür. Bu şekilde başvurular yapıldığında sezonluk olarak değerlendirilip o şekilde işlem görecektir. Eşit taksitler halinde veya ilk 6 ay hiç ödeme yapmadan kredi sahibi olabilirsiniz.

Sezona Hazırlık Kredisi: Yapı Kredi orta veya küçük ölçekli pansiyon otel gibi turizm sektöründe olan KOBİ ailesine turizm sezonu açılmadan sağlamış olduğu kredileri kapsamaktadır. İşlerindeki finansman giderleri karşılayarak daha verimli bir işletme olmalarını sağlamaktadır. Diğerlerinde olduğu gibi ödeme seçenekleri aynen geçerlidir.

Kadın Girişimci Kredisi: Yalnızca kadınlara yönelik olan bu kredi türü %51 hisseli olan firmalarda da geçerlidir. Kadına iş olanakları sunarak onların daha iyi koşullarda yaşamasını sağlayan Yapı Kredi ilk olarak kadınları düşünüp yardımcı olmuştur.

2B Arazi Kredisi: 2B arazileri ormanda arazisinden çıkarılmış hazineye devredilmiş araziler demektir. Bu tip durumlarda müşterilerimizin 2B arazilerine sahip olmalarını sağlamak için çıkan bir kredi türüdür.

Taşıt Kredisi: İster ticari isterseniz binebileceğiniz araçlarınız için Yapı Kredi’nin sunmuş olduğu bir kredidir.

Taksi Kredisi: Taksi plakasına sahip olanların veya yeni ticari taksi sahibi olacaklara sağlanmış olan kredi türüdür.

Franchising Kredisi: Yeni işyeri açmak veya var olan işyerinizi büyütmek istiyorsanız bu kredi türünden yararlanmanız gerekmektedir. Sağladığı düşük faiz oranları ile sizlerde kolayca işletme sahibi olacaksınız.

Gayrinakdi Krediler: Dış ticaret ile uğraşan kişilerin veya yatırım finansmanı olarak   faydalanabileceği kredi türüdür. Düşük faiz ile hemen onay alarak işlemlerinizi kısa sürede halledeceksiniz.

Diğer Nakit Krediler: İşletmenizin nakit ihtiyaçları doğrultusunda sizlere sunulan kredi çeşididir.

Bütün bu KOBİ seçeneklerinde sizlerin daha iyi şekilde kalkınmanızı sağlamak için oluşturulmuş sistemdir. Hepsinde ödeme şekilleri aynıdır yani ilk ay ödemeli, 3 ay ödemeli, 6 ay ödemeli veya 6 ay hiç ödemeden gerçekleştirilen. Yapı Kredi sizlere daha iyi hizmet sunabilmek için her geçen gün kendini geliştirmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.