Ana SayfaBirikim & YatırımAnadolubank Mevduat Hesapları ve Avantajları!

Anadolubank Mevduat Hesapları ve Avantajları!

Anadolubank Mevduat Hesapları ve Avantajları! Bes'ili Mevduat! Kuponlu Hesap! İşleyen Hesap! Altın Hesap! Detaylar İçin...

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Bes’ili Mevduat

Anadolubank, geleceğine yatırım yapmak isteyen müşterilerine Besili Mevduat’ı sunuyor. Besili Mevduat sayesinde müşteriler farklı katkı payı imkanlarıyla Bireysel Emeklilik Sistemi’ne dahil oluyorlar. Vadeli mevduatlarını en az 61 günde ve avantajlı faiz oranları ile bağlama imkanı buluyorlar.

Kuponlu Hesap

Anadolubank Kuponlu Hesap sahibi olan müşteriler, 1 yıl vadeli mevduat hesaplarında biriken faiz miktarlarını her ay çekebiliyorlar. Ayrıca hesapları bozulmuyor ve uygulanan faiz oranları değişmiyor. Anadolubank bu uygulama için müşterilerin anaparaya dokunmaması şartını koşuyor. Alt limit 10.000 TL olarak belirlenmiş. Hesap TL, Dolar ve Euro cinsinden minimum 1 yıl maksimum 10 yıl vadeli olarak açılabiliyor.

Vadesiz Mevduat Hesabı

Müşteriler, vadesiz mevduat hesabı sayesinde TL veya döviz olarak biriktirdikleri paralarını diledikleri an kullanma imkanına sahip oluyorlar. Bu hesaptan gerekli ödemelerini yapabiliyorlar. 24 saat ATM’lerden hesaplarındaki paralarına ulaşma imkanına sahip oluyorlar. İsteğe bağlı olarak açılan Kredili Mevduat Hesabı sayesinde de vadesiz hesapta bakiye kalmasa bile ihtiyaç halinde gereken ödemeler gecikmeden yapılıyor. Bu hesap sayesinde müşteriler, döviz transferlerini ve çek ödemelerini de gerçekleştirebiliyor.

Vadeli Mevduat Hesabı

Müşteriler, açacakları vadeli mevduat hesabı ile faiz oranlarından etkilenmeden risksiz bir gelir elde edebiliyor. Çok farklı para türlerinden hesap açılabiliyor. Ayrıca açılan hesap 100.000 TL’ ye kadar devlet garantisi altında.

E-Vadeli Mevduat

Vadeli mevduat hesabının sanal şekli olan bu hesap ile daha fazla getiri elde etmek mümkün hale geliyor. Bu hesap türünden edinmek için internet şubesi müşterisi olmak gerekiyor. Hesap alt limiti 500 TL – 1000 USD – 1000 EUR olarak belirlenmiş.

Altın Hesap

Vadesiz Altın Hesabı, Vadeli Altın Hesabı, Yarının Altın Hesabı olarak ayrılan bu hesap türü sayesinde birikimlerini altın ile değerlendirmek isteyen müşteriler, güvenli işlemler gerçekleştirebiliyor. Vadesiz Altın Hesabı en az 1 gram, faiz getirisi olan Vadeli Altın Hesabı en az 10 gram, her ay düzenli ödemelerle birikim elde edilebilen Yarının Altın Hesabı en az 50 TL karşılığı gram olarak açılabiliyor.

Zap Hesap

Faiz kaybı yaşanmadan TL-USD-EUR para birimleri arasında istenildiği kadar geçiş yapılabilen bu hesap türü sayesinde döviz piyasalarındaki hareketliliklerden yararlanılarak getiri elde edilebiliyor. Bankada en az 32 gün kalması gereken mevduat hesabının alt limiti 100.000 TL / 40.000 USD / 35.000 EUR olarak belirlenmiş.

İşleyen Hesap

Müşterilerin vadesiz mevduat hesaplarındaki miktar günlük mevduat faiziyle artarken müşterinin istediği zaman nakit çekme, ödeme işlemlerini gerçekleştirebildiği hesabın alt limiti vadesiz hesap için 500 TL, vadeli mevduat için 1000 TL olarak belirlenmiş. İşleyen Hesap’tan yararlanmak isteyen müşterilerin şubelerden gerekli formu doldurmaları yeterli oluyor.

Faiz Katkılı Valörlü Mevduat

Yeni ya da bankada bulunan temdit mevduatının valörlü olarak bağlanması ile ilave faiz seçeneklerinden yararlanılan mevduat TL mevduatları için geçerli. Farklı valör seçeneklerinin bulunduğu mevduat 32-35 gün vade aralığında açılmaktadır.

Yarının Mevduat Hesabı

Müşteriler bu hesap türü ile belirli dönemlerde yapacakları ödemelerle uzun vadede büyük birikimler sağlayabiliyor. Vadeli ya da vadesiz olarak açılabilen hesapta birikim TL, USD, EUR ya da altın şeklinde yapılabiliyor. Belirlenen ödeme tarihlerinde belirlenen tutar kadar vadesiz hesaptan otomatik olarak tahsilat gerçekleştiriliyor. Aylık ödemesi yapılacak minimum taksit tutarları 50 TL / USD / EUR, 50 TL karşılığı altın olarak belirlenmiş. Yarının Mevduat Hesabı açmak isteyen müşterilerin şubelere başvurmaları gerekiyor.

Daha detaylı bilgi için internet sitesine ya da şubelere başvurabilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

1 adet yorum var, sen de görüşlerini yaz!

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.