Ana SayfaKredi KartlarıAlternatif Bank Bonus Kart Özellikleri

Alternatif Bank Bonus Kart Özellikleri

Alternatif Bank Bonus Card Özellikleri! Alternatif Bank Bonus Card Avantajları Nelerdir? Alternatif Bank Bonus Card'ın Şifresini Nasıl Alırım? Detaylar İçin...

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Alternatif Bank Bonus Card Özellikleri

Alternatif Bank Bonus Card, nakit ihtiyacı yaşayan müşterilere özel olarak, her zaman için nakit avans özelliğini de beraberinde getiriyor. İhtiyaç duyduğunuz anlarda yurt içindeki bütün bankaların ATM’lerinden nakit ihtiyacını karşılamak adına nakit avans çekebiliyorsunuz.

Alternatif Bank Bonus ile birlikte yurt dışı da dâhil olmak üzere VISA ve MasterCard geçerliliğine sahip olan işyerlerinin tamamında alışveriş yapabiliyor, yaptığınız alışverişerden ekstra bonuslar kazanabiliyorsunuz. Kazanmış olduğunuz bonus tutarında bedava alışveriş yapabilme hakkına da sahip oluyorsunuz.

Her bonus kazanımınızda, bonus kazanma kat sayınızı artırıyor ve bu sayede Alternatif Bank Bonus Plus ve Alternatif Bank Bonus Premium Card’a yükselebiliyorsunuz. Alternatif Bank Bonus Plus ve Alternatif Bank Bonus Premium Card üzerinden yapacağınız harcamalarda çok daha fazla bonus kazanabiliyorsunuz.

Alternatif Bank Bonus ile bonus programı dâhilinde bulunan tüm üye iş yerlerinden taksitle alışveriş yapsanız dahi bonus kazanabiliyorsunuz.

Bonus Card’ı kredi kartı olarak kullanabilmenizin haricinde vadesiz hesabınızı karta bağlayarak ATM’lerden hesabınıza erişim sağlayabiliyorsunuz.

Ek Kart çıkarmada herhangi bir sınır bulunmuyor.

Alternatif Bank ATM’leri, Alternatif Bank Şubeleri, Alternatif Bank İnternet Bankacılığı yöntemlerini kullanarak kart üzerindeki borcunuzu sorgulayabilirsiniz. Borç ödemeleri için ise Alternatif Bank internet bankacılığını, ATM’leri, şubeleri kullanabileceğiniz gibi Alternatif Bank harici olarak da PTT Online ve Halkbank Şubeleri’ni kullanabilirsiniz. PTT ve Halkbank şubelerinden yapacağınız ödemeler için ekstra ücret talep edilmiyor.

Alternatif Bank Bonus Card’ın Şifresini Nasıl Alırım?

Alternatif Bank Bonus Card şifresini almak için cep telefonunuzu kullanmak yeterli oluyor. Alternatif Bank üzerinde kayıtlı olan cep telefonunuzdan KKSIFRE yazarak boşluk bırakın ve kart üzerinde yer alan son 4 rakamı ve kartın arka kısmında bulunmakta olan güvenlik numarasını boşluk bırakacak şekilde 4055’e göndererek kart şifrenizi belirleyebiliyorsunuz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.