Ana SayfaEkonomiBurgan Bank Hoş Geldin Mevduatı

Burgan Bank Hoş Geldin Mevduatı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Birikimlerinizi nasıl yöneteceğiniz hakkında bir fikriniz olmayabilir. Bunun için birikimlerinizi değerlendirebileceğiniz çözümler ve kanallar bulmanız gerekebilir. Burgan Bank Hoş Geldin Mevduatı, birikimleriniz için yeni bir kapı aralamaktadır.

Bankanın sunduğu mevduat hesabı ile birlikte risksiz ama azar azar kazanabileceğiniz bir vadeli hesap açabilirsiniz.

Üstelik Burgan Bank Hoş Geldin Mevzuatı ile birlikte %12’ye varan avantajlı fırsatlarıyla birikte birikimlerinizi değerlendirmenizde ekstra faizler uygulamaktadır. Burgan Bank, ilk defa hesap açtıracak bireysel bankacılık müşterileri için özel fiyatlar uygulamaktadır.

Banka, TL’de %12,25 mevduat faiz oranlarıyla 32 ve 40 gün vade aralığı için en az bir gün valörlü araçlarda bu faizleri uygulamaktadır. Düzenlenen kampanya için minimum birikim tutarı 1.000 TL olarak belirtilirken, maksimum olarak 1.000.000 TL belirtilmektedir. Banka ayrıca USD ve EURO birikimleriniz için de vadeli hesap bazında avantajlar barındırmaktadır.

Aynı gün içerisinde açılan TL Hoş Geldin Mevduatı için 32 ve 91 gün aralığı için faiz oranı %12’dir. USD için belirtilen mevduat faiz oranıysa %3,35 olarak 32 ve 91 gün vade aralığı için geçerlidir.

Bankanın EURO için uyguladığı mevduat hesabı faiz oranı ise %2’dir. Bu oran 32 ve 45 gün vade aralığında geçerliliğini koruyup, 46 ve 91 gün aralığında açılan mevduat hesabı içinse EURO hoş geldin mevduat oranı %1,85’tir. Bankanın uyguladığı faiz oranları hakkında ve Burgan Bank Hoş Geldin Mevduatı hakkında detaylı bilgi için Burgan Bank şubelerini ziyaret edebilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.