Ana SayfaKredilerVakıfbank Sarı Panjurlu Ev Kredisi Faiz Oranları

Vakıfbank Sarı Panjurlu Ev Kredisi Faiz Oranları

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıf Bankası’ndan 0.80’den başlayan faizlerle ev kredisi. Vakıfbank sarı panjurlu ev kredisi ile uygun faiz oranlarında ev alma fırsatı veriyor. Vakıfbank şubelerinden bilgisi alınabilecek olan ev kredisinde aylık faiz oranları 0.80 oranından başlıyor. 

Vakıfbank’a özel sarı panjurlu konut kredisinde ödeme seçeneklerinde esnek özellikler uygulanacak. Bu krediyi Vakıfbank’tan almayı seçenler ara ödeme yöntemini kullanabilecek ve belirlenen aylık taksit miktarlarında ileriki tarihlerde isteğe göre azaltma ya da arttırma yapabilecek. Uygun ödeme koşulları 120 ay vadeye yayılacak. 

Vakıfbank sarı panjurlu ev kredisinin yalnızca yeni konutlarda geçerli olduğu belirtilirken kredi ödemesi en az 3 ay taksit yapılabilecek. Faiz oranlarına göre 3 ay ile 36 ay arası vade seçen müşteriler ayda yüzde 0.80 oranında faiz ödeyecek. Taksit ödemeleri için 13 ile 36 ayı seçen kişiler de ayda yüzde 0.88 oranında faiz ödemesi yapılacak. 37 ay ve 60 ay arası vade seçiminde aylık faiz uygulaması yüzde 0.90 olacak. Bankanın 60 ile 120 ay arası vadeler uygulayacağı aylık faiz yüzdesi ise 0.95 olacak. 

Vakıfbank sarı panjurlu ev kredisinde müşterilerden faizle birlikte kredi tahsis ücreti, ekspertiz ücreti alınacak. Kredi tahsis ücreti talep edilen kredinin binde 5’i oranında alınacak. Müşterilerden taşınmaz rehin tesis ücreti alınmazken kredi alacak kişilere hayat sigortası zorunlu olarak yapılacak. 35 yaş üstü kişilere yapılacak hayat sigortasının değeri 170, 78 TL olarak talep edilecek.

Kredi Başvuruları

120 ay vadeli Vakıfbank sarı panjurlu ev kredisi başvuruları Vakıfbank şubelerinden ve çağrı merkezi aracılığıyla yapılacak. Çağrı merkezi ile kredi başvurusunda bulunacak kişilerin ‘başvuru işlemleri’ menüsünde yer alan ‘kredi başvuru’ seçeneğini tercih etmesi gerekiyor. Vakıfbank’ın resmi internet sitesi acarılığıyla da kredi başvurusu yapılabilecek.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.