Ana SayfaKredilerYapı Kredi 2016 Ekim Güncel Konut Kredisi Faiz Oranları

Yapı Kredi 2016 Ekim Güncel Konut Kredisi Faiz Oranları

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi’den Ev Kredisi

Ev fiyatlarının ciddi anlamda yüksek olması konut sahibi olmak isteyen kişileri bir hayli zorluyor. Öyle ki ev satın alan kişilerin çoğunun kredi çekerek konut sahibi olduklarını görüyoruz. Yapı Kredi Bankası da bir adet konut kredisi kampanyasıyla kredi veren bankalardan biridir. Yapı Kredi sayesinde konut kredisi almak istiyorsanız evinizin en az dörtte biri kadar peşinatınızın olması gerekiyor. Yani 100 bin liralık bir konut kredisi alabilmek için 25 bin liranızın olması gereklidir. Çünkü Yapı Kredi evin değerinin yüzde 75’i kadar kredi verebiliyor.

Yapı Kredi Bankası’na ait olan kredinin detaylarına baktığımızda alacağınız konut kredisi için bazı masrafları ödemeniz gerektiğini görüyoruz. Kredi için ödenmesi gereken masrafların başında kredi tahsis ücreti gelmektedir. 100 bin liralık bir konut kredisi çekecek olan kişiler 500 lira kredi tahsis ücreti, 508 lira ekspertiz ücreti, 185 lira da ipotek tesis bedeli öderler. Ancak kredi için sigorta yaptırmak isteyen kişiler ayrıca sigorta primlerini de öderler. Bu nedenle en net hesaplama tablosunu kredi başvurusunda bulunurken Yapı Kredi şubelerinde bulabilirsiniz.

Krediyi almak için başvuru yaparken bankanın izin verdiği ölçüde vade seçeneklerinden faydalanabiliyorsunuz. Bu da 1 ay ile 127 ay arasında değişiyor.

100 bin lira konut kredisi alarak 120 ayda borcunuzu geri ödemek için başvuruda bulunursanız bankaya her ay 1519 lira ödersiniz. Bu şekilde 120 ay sonucunda kredi borcunuzu tamamen ödemiş olursunuz. Bu kredinin kredi faiz oranı ve taksitleri sabit olduğu için kredi aldığınız andaki hesaplama tablosuna göre ödeme yapmanız gerekir. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.