Ana SayfaKredilerAğustos 2018 Vakıfbank Konut Kredisi Faiz Oranları

Ağustos 2018 Vakıfbank Konut Kredisi Faiz Oranları

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank konut kredisi kampanyaları kapsamında 120 ay vade ve 1,72’den başlayan faiz oranları ile kredi fırsatları sunuyor.

Ağustos 2018 Vakıfbank Konut Kredisi Faiz Oranları

‘SarıPanjur Halden Anlayan Konut Kredi’ adı altında başlattıkları kampanya ile Ağustos 2018 Vakıfbank konut kredisi faiz oranları belli oldu. En fazla 120 ay vade sunan Vakıfbank konut kredilerinde taksitlerde artma veya azalma imkanları mevcut. Müşterilerin kendi planları doğrultusunda ara ödeme veya esnek ödeme uygulamaları da yer alıyor.

Sadece yeni konut alacak müşterilerine sunduğu bu konut kredisi imkanı ile müşterilerine kapısını açan Vakıfbank’ta faiz oranları aylık yüzde 1,72 ile 1,90 arasında değişim gösteriyor. Müşterilerin kendi belirledikleri vade süreleriyle bu aralıkta bulunan kredi faiz oranları kapsamında en fazla 1.200.000 TL değerinde kredi veriliyor.

Ağustos 2018 Vakıfbank kredileri kefil şartı istemiyor. Alınacak olan konuta ipotek koydurarak teminatı bu şekilde sağlamış oluyor.  Konut kredisini almak isteyen müşterilerden ortalama olarak 800 TL değerinde ekspertiz ücreti ile kredi tahsis ücreti alınıyor. Kredi tahsis ücreti müşterinin alacağı kredi tutarının binde 5’i olarak belirlenmiş. Vakıfbank’ın bir avantajı da ‘Taşınmaz Rehin Tahsis Ücreti’ almaması.

Kredi alacak müşterilere zorunlu olarak banka tarafından 170 lira değerindeki hayat sigortası yapılıyor. Sigorta ücreti cinsiyete ve yaşa göre değişiyor.

Ödeme Planı

100.000 TL değerinde konut kredisi almak isteyen bir müşteri 120 ay vade ödeme koşulu ile en başta bankaya ortalama olarak 1804 lira değerinde masraf ücreti ödüyor.  Kredinin toplam masrafı ise Ağustos 2018 Vakıfbank konut kredisi faiz oranları ile birlikte 237.021,43 lirayı buluyor.

Kredi başvuruları çağrı merkezi, internet şubesi ve banka şubelerinde yapılabiliyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.