Ana SayfaKredilerFinansbank Günde 10 TL Ödemeli İhtiyaç Kredisi Faizleri

Finansbank Günde 10 TL Ödemeli İhtiyaç Kredisi Faizleri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Finansbank ihtiyacı olan kişilere günde 10 TL tasarruf ile kredi veriyor. Finansbank ihtiyaç kredisi aynı zamanda 3 ay ertelemeli ödeme imkanı da sunuyor. Bu kampanya ile 10.000 TL’ye kadar çekilecek kredilerde 3 ay sonra ödeme avantajı kazanılmaktadır. Şimdi aldığınız kredinin geri ödemelerine 3 ay sonra başlayabileceğiniz bu kredi kampanyasında en fazla 10.00 TL kredi çekmek mümkün. 

Finansbank ihtiyaç kredisine başvuru yapanlar günde 10 TL biriktirerek krediyi kolayca geri ödeyebilecek. Finansbank’tan 10.000 Türk lirası kredi alanlara aylık uygulanacak faiz oranı ise yüzde 1,20’den başlayacak. 

Finansbank 10.000 Türk lirası kredi avantajında kredi alacak kişiler en fazla 48 ay taksit imkanını tercih edebilecek. Faiz oranları da aylık vade sayısına göre değişecek. Finansbank ihtiyaç kredisine başvuru yapan kişilerin çekeceği miktara ve aylık vade sayısına göre faiz oranları ile birlikte taksit tutarı da hesaplanacak. Aylık düşük taksit ödemeleri ile her bütçeye uygun ödeme şekli tüketicilere sunulacak. Aylık ödemelere kredi tutarı üzerinden hesaplanacak olan kredi tahsis ücreti de eklenecek. Aylık ödemelere bunun dışında sigorta prim tutarı da eklenecek ve buna göre yıllık maliyet tutarı hesaplanacak.

Finansbank ihtiyaç kredisine başvurular için en kısa yol ise sms sistemi ile olacak. T.C. kimlik numarasını 5030’a kısa mesaj olarak atan kişiler krediye kolayca başvuru yapabilecek. 3 ay erteleme imkanı ile ödenecek ihtiyaç kredisi başvuruları internetten online olarak ve şubelerden yüz yüze görüşme ile de yapılabilecek.

Finansbank günde 10 TL ödemeli ihtiyaç kredisinde hayat sigortası yapılması da zorunludur. İsteyen kişiler hayat sigortasını Finansbank üzerinden yapabilir. Hayat sigortası ücretleri kişinin yaşına göre değişmektedir. Finansbank ihtiyaç kredisine başvuru yapan kişiler uygun görülmediği takdirde başvuruları reddedilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.