Ana SayfaKredilerGaranti Bankası'ndan 2016 En Uygun Kredi Faiz Oranları! Hemen Kredini Hesapla

Garanti Bankası’ndan 2016 En Uygun Kredi Faiz Oranları! Hemen Kredini Hesapla

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Müşterilerine her zaman avantajlı kampanyalar oluşturarak hizmet sunan Garanti Bankası, uzun vade süreleri, düşük faiz oranları ve esnek ödeme koşulları ile ihtiyaç kredisi hizmeti vermeye devam ediyor.

1000 lira ile 100.000 lira arası kefilsiz teminatsız kredi imkanı sunan Garanti Bankasında faiz oranları alınan kredi tutarına ve ödeme sözü verilen vade sürelerine bağlı olarak değişkenlikler göstermektedir.

Ekim 2016 Garanti Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranları bankanın resmi sitesi üzerinden duyuruldu. Bu oranlara göre 50.000 lira ve üzeri kredi çekimlerinde aylık yüzde 1,19 oranında faiz uygulanıyor.

Banka kredi almak isteyen müşterilerine vade süresince hayat sigortası yapma koşulunu da şart koşmuş durumunda. Ortalama olarak bir müşteri ayda 20 lira sigorta primi ödemek zorunda. Krediyi alacak kişinin erkek ya da kadın olması ve yaşı bu prim ücretinin değerinde farklılıklar oluşturuyor.

50.000 ve üzeri kredi alımlarında 250 liralık tahsis ücreti müşterilerden karşılanıyor. Daha düşük kredi tutarlarında ise 5-245 lira arası bir ücret alınıyor.

Alınan kredi tutarına göre Ekim 2016 Garanti Bankası ihtiyaç kredisi faiz oranları en düşük yıllık olarak yüzde 31 iken en düşük ise yüzde 18,7 olarak belirlenmiş durumda. Bu faiz oranları ilerleyen dönemlerde banka tarafından değişim hakkına sahip. Kredi alacak müşteriler gerekli belgeleri imzalayarak bu durumu onaylamak zorundalar. Aksi takdirde kredi alma haklarını yitiriyorlar.

Kredi başvuruları banka şubelerinden, internet sitesinden ve mobil uygulama üzerinden yapılırken başvuru onaylamaları 2-3 gün içinde sonlanıyor. Başvuru da bulunan müşteriler bu onaylama sürecini internet sitesi üzerinden takip edebiliyorlar. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.