Ana SayfaKredilerŞekerbank Çocuk Eğitim Kredisi Faizleri

Şekerbank Çocuk Eğitim Kredisi Faizleri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Şekerbank ihtiyaç kredi çeşitleriyle birçok bankanın önüne geçiyor. Birçok farklı alan da ihtiyaç kredisi imkanı tanıyan Şekerbank artık çocuklar içinde bir kredi sunuyor. Çocuk eğiti kredisi adı ile verilen kredi ile çocuğunuzun eğitimi için gerekli maddi yardımı Şekerbank’tan alabilirsiniz. Şekerbank çocuklarınızın eğitim masraflarını en aza indirgiyor, çocuğunuz iyi şartlarda eğitim alırken geri ödemesi düşük faiz oranları ile birlikte rahatça ödenebiliyor.

Şekerbank çocuk eğitim kredisi özelliklerinden birisi 48 aya varan vadeler. Çocuğunuz için alacağınız krediyi 48 ayda geri ödeyebilirsiniz. 48 aya varan vadeye çeşitli faiz oranları uygulanmaktadır. Şekerbank diğer ihtiyaç kredilerinde olduğu gibi çocuk eğitim kredisinde de en uygun ve avantajlı faiz oranlarını uygulamaktadır. 

Şekerbank çocuk eğitim kredisi faiz oranları aylık yüzde 1,48 oranlarından başlıyor. Aylık uygulanan faiz oranları vade sayısına göre hiçbir değişiklik göstermiyor. Aylık taksit ödemelerine uygulanan faiz oranları yalnızca kredi tutarına göre etki alıyor ve değişiyor. 10.000 TL kredi çeken biri tüm vade seçeneklerinde ayda yalnızca 1,48 faiz ödüyor. 30.000 TL banka kredisi çeken biri ise ayda yalnızca yüzde 1,50 oranında faiz ödüyor. 

Şekerbank çocuk eğitim kredisi alan kişiler aylık ödemelerinde kredi taksit tutarı, faiz oranı ve toplam ücret ödemesi yapmaktadır. Toplam ücret maliyeti için kredi ek masrafları yer almaktadır. 10 bin Türk lirası değerinde kredi çekim talebinde bulunan birisi aylık 52.50 Türk lirası değerinde ek maliyet ücreti ödemektedir. 30 bin Türk lirası değerinde kredi çeken birinin aylık ödeyeceği toplam ücret tutarı ise 157,50 Türk lirası. 

Şekerbank çocuk eğitim kredisi için başvurular yalnızca Şekerbank şubelerinden yapılmaktadır. İnternet şubesi ya da telefon bankacılığı ile yalnızca çocuk eğitim kredisi hakkında bilgi almak mümkün olmaktadır. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.